Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seier til Kyvåg og jentene

Det går mot full seier til Frode Kyvåg. Det betyr at samtlige jenter og sponsorer fortsetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er formannen i Bækkelagets skigruppe, Terje Lund, som i hovedsak fører forhandlingene med Kyvåg på vegne av det omstridte arbeidsutvalget. - Vi har vært i telefonkontakt med Frode i kveld, og han er informert om at vi nå jobber intenst med en skisse for å løse denne krisen.

Massiv støtte

Frode Kyvåg bekrefter at han er blitt kontaktet, men vil ikke kommentere innholdet i samtalene ut over det.

Gårsdagen ga svar på at Frode Kyvåg har massiv støtte blant Bækkelagets sponsorer. På et møte med arbeidsutvalget i går ettermiddag krevde samtlige sponsorer at Kyvåg må få fortsette i trenerjobben.

- Kravet fra sponsorene veier selvsagt tungt i den videre prosessen, sier Terje Lund.

Det vil trolig ta flere dager før den nye organisasjonen i Bækkelaget er på plass. Kyvåg nekter å snakke med arbeidsutvalget, og krevde mandag at både BSK-formannen Bjørn Trulsen og Helge Topp måtte gå fra utvalget før han eventuelt sa ja til trenerjobben.

Frosset ut

Arbeidsutvalget er helt frosset ut i forhandlingene med Kyvåg. Ansvaret for å finne en løsning ligger nå på Terje Lund og Per Sletholt. Skjebnen til Kyvåg ligger i hendene til de to BSK-veteranene, som begge er gode venner av Kyvåg.

- Vi regner med at vi kommer med en løsning i løpet av et par dager. Nå trenger vi bare noen dagers arbeidsro, sier Per Sletholt.