Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seier til «Øl, Hull og potetgøll»

Runar Skrøvset (20) med laget «Øl, Hull og potetgøll» stakk av med seieren i første runde av Manager 2001. Med 106 poeng slo han knock-out på mer enn 9000 andre deltakere i Dagbladets populære managerspill. - Nå satser jeg knallhardt på å bli månedens manager i august, sier Skrøvset til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

20-åringen har også tidligere vært med i Dagbladets managerspill, men det er første gang han har gått helt til topps i en enkeltrunde.

- Jeg var sikker på at Charlton skulle slå Manchester City, og det slo virkelig til, sier Skrøvset, som valgte seks spillere fra det nyopprykkede laget.

- I tillegg hadde jeg begge Tottenhams målscorere - Carr og Anderton, sier han.

Vinn eller forsvinn

Når 20-åringen velger ut lagene sine prøver han å få så mange spillere som mulig fra det laget han er sikrest på skal vinne.

- Det blir på en måte vinn eller forsvinn. Dersom laget vinner får du mange poeng, men skulle de gå på tap går det rett vest.

Skrøvset regner seg selv som lidenskapelig opptatt av engelsk fotball, og bruker mye tid til å holde seg oppdatert om klubber og spillere.

- Jeg er alltid inne på hjemmesidene til de klubbene jeg velger spillere fra. I tillegg bruker jeg også Dagbladets 'Siste om laget' og 'Suspensjonslister', sier han.

Leeds og Port Vale

Til tross for at det engelske tredjedivisjonslaget Hull er nevnt i lagnavnet, er det Leeds og Port Vale som er de store favorittlagene.

- Jeg har holdt med Port Vale siden jeg så dem slå Tottenham med 2-1 i en FA Cup-kamp i 1988.

Den gang var 20-åringen bare åtte år, men siden har han fulgt laget i tykt og tynt.

- Jeg har vært i England fem ganger for å se fotball, og i september skal jeg over igjen for å se både Leeds og Port Vale, sier han.

Sikter høyt

I England tar han sikte på å iføre seg Leeds' nye hjemmedrakt, som er premien han mottar fra Dagbladet etter rundeseieren.

- Jeg hadde tenkt å kjøpe Leeds-drakta selv, men nå slipper jeg det, sier Skrøvset som håper på mer suksess i ukene fremover.

- Nå som jeg har startet så godt skal jeg gjøre alt for også å bli månedens manager. Det hadde vært topp å slippe å betale for Canal+, avslutter Runar Skrøvset.

Her er Runar Skrøvsets «Øl, Hull og potetgøll»:

Dean Kiely, Charlton Athletic (Verdi i millioner: 50,00 - Antall poeng: 11)

Chris Powell, Charlton Athletic (30 - 9)

Ian Harte, Leeds United (75 - 9)

Richard Rufus, Charlton Athletic (90 -10)

Stephen Carr, Tottenham Hotspur (60 - 12)

Claus Jensen, Charlton Athletic (55 - 8)

Darren Anderton, Tottenham Hotspur (90 - 9)

Mark Kinsella, Charlton Athletic (100 - 12)

Olivier Dacourt, Leeds United (100 - 8)

Andy Hunt, Charlton Athletic (70 - 10)

Sergei Rebrov, Tottenham Hotspur (150 - 9)