Seier til Stabæk etter forrykende kamp mot Godset på Marienlyst

Vant 3-2.

(Dagbladet): Strømsgodset tok i dag imot Stabæk på Marienlyst i Tippeligaens 21. runde.

Før dagens kamp lå Stabæk på en 9. plass med 23 poeng, mens Strømsgodset lå på en tredjeplass med sine 37 poeng.

Hoseth i form Magne Hoseth kom til Stabæk i slutten av juli, og har gjort det bra for bæringene.

Han sendte Stabæk i ledelsen mot Strømsgodset allerede etter 15 minutter spill da han snappet opp ballen fra Høibråten, og lobbet den pent i mål bak Anders Gundersen fra rundt 25 meter.

En snau halvtime inn i kampen var det Franck Boli som fikk et flott innlegg fra Hoseth, og headet Stabæk opp i en tomålsledelse.

Strømsgodset hadde flere store sjanser, men de ble ikke omsatt til mål, og de to lagene gikk til pause med 0-2, etter en underholdene førsteomgang på Marienlyst.

Strømsgodset reduserte Sjansene fortsatte i andreomgang, og etter ti minutter satte Ville Jalasto inn 3-0-målet for Stabæk.

Begge lagene fortsatte å skape sjanser, og 20 minutter før slutt reduserte Strømsgodset ved Lars Christopher Vilsvik, på en nydelig ball fra Mounir Hamoud.

Vertene fortsatte å presse på, og med et snaut kvarter igjen å spille var det Strømsgodsets Marvin Ogunjimi som fikk ballen i feltet, og banket den i mål fra rundt fem meter.

Med 2-3 prøvde begge lag å presse, med Godset i førersetet, men etter fire tilleggsminutter blåste dommer Trond Ivar Døvle av kampen, og det var Stabæk som fikk med seg alle de tre poengene hjem til Bærum.

- Det var Kjedelig. Etter 3-0 kom vi tilbake og scoret to mål, men vi manglet litt i dag, sier Strømsgodset Peter Kovacs til Cmore etter kampen.

Stabæks Morten Skjønsberg var naturlig nok meget fornøyd med de tre poengene, etter en kamp med mange sjanser.

- Det må ha vært en morsom kamp å se på. Strømsgodset hadde voldsomt mange sjanser, men vi drar det i land, og det er jo deilig på en lørdag, sier han til Cmore.

- Vi blir trykket bakover, og de hadde noen store sjanser, så det var spennende, men det ble tre poeng til oss, sier han fornøyd.

• Strømsgodset spiller borte mot Aalesund i neste runde, mens Stabæk tar imot Sandnes Ulf.