Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seieren glapp for Bjørnstad

Henrik Bjørnstad måtte nøye seg med 2. plass i Hongkong Open i golf. José Maria Olazabal avgjorde med birdie på de tre siste hullene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre spillere var likt foran det siste hullet søndag. Adam Scott fra Australia hadde ledet mye av runden, men ødela sjansen sin med en bogey. Olazabal hadde et strålende innspill som nesten ga eagle, og han senket en kort putt for sin tredje birdie på rad.

Dermed måtte Bjørnstad senke en putt fra drøyt fem meter for å tvinge fram omspill, og det klarte han ikke. Ballen snek seg forbi hullet.

- Jeg er fornøyd med min beste plassering noensinne, og med spillet mitt. Ollie avsluttet strålende og tok seieren. Det er ikke noe å si på det, sa Bjørnstad, som gikk en 67-runde søndag.

Lørdag var han ett slag fra runderekorden i europatouren da han overtok ledelsen med en 61-runde. Bjørnstad gikk alle fire runder på 60-tallet og endte på 263 slag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!