Seieren glapp for Suzann Pettersen

Ledet lenge, men to bogeyer ødela.

NESTEN: Suzann Pettersen ledet lenge, men endte til slutt to slag bak seieren. Foto: SCANPIX/Scott Halleran/Getty Images/AFP
NESTEN: Suzann Pettersen ledet lenge, men endte til slutt to slag bak seieren. Foto: SCANPIX/Scott Halleran/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Suzann Pettersen var lenge i ledelsen, men måtte tåle to bogeyer på de ni avsluttende hullene og endte på delt annenplass i LPGA-mesterskapet i golf.

«Tutta» jaktet sin annen majorseier i karrieren, men måtte til slutt se seg slått av kinesiske Feng Shanshan.

Pettersen og fire andre spillere endte to slag dårligere på delt annenplass.

- Det var en veldig god uke. Jeg følte meg i god form hele veien, og da er det kjipt å komme to slag «short», sa den norske golfstjernen til Nettavisen.

Annenplassen var hennes beste plassering så langt i 2012. Hennes siste seier kom i Oregon i august i fjor. Hun står med åtte seirer på LPGA-touren.

Første kinesiske seier Feng vant med seks slag under par. Det var Kinas første seier i en majorturnering.

- Jeg er nesten målløs, og det er bare helt utrolig. Målet mitt denne sesongen var å vinne en turnering på LPGA-touren og kanskje senere vinne en major. Nå klarte jeg begge deler, strålte Feng.

Bogeyer ødela Tutta åpnet avslutningsrunden sin med tre birdier på de fem første hullene (to, tre og fem). På det sjette hullet måtte hun tåle rundens første bogey. Hun fulgte opp med en birdie på det åttende før det kom fire hull på par. Samtidig hadde kinesiske Feng og amerikanske Gerina Piller tatt seg opp i delt ledelse sammen med den norske golferen fem slag under par.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer