UAVGJORT: Brugge og Tom Høgli ga slipp på en tomålsledelse og spilte uavgjort 2-2 mot Newcastle i dagens kamp.Foto: NTB Scanpix
UAVGJORT: Brugge og Tom Høgli ga slipp på en tomålsledelse og spilte uavgjort 2-2 mot Newcastle i dagens kamp.Foto: NTB ScanpixVis mer

Seieren glapp for Tom Høgli og Brugge

Endte uavgjort mot Newcastle.

 I debutkampen til Brugges nye trener Philippe Clement fikk hjemmelaget en god start. Allerede før det var spilt et kvarter scoret Ivan Trickovski, og danske Jesper Jørgensen la på til 2-0 få minutter senere.

Det var de to første målene Newcastle slapp inn i turneringen, men det var ikke nok til å nekte gruppens lederlag poeng.

Newcastle gjorde som Brugge og scoret to raske mål, signert Vurnon Anita og Shola Ameobi. Dermed var hjemmelagets ledelse borte før pause.

Annen omgang ble ikke like begivenhetsrik, og ingen av lagene fikk ballen i mål flere ganger. Nærmest var Newcastle, da Yohan Cabayes frispark kvarteret før slutt traff tverrliggeren bak Bojan Jorgacevic.

Brugge hadde også sine muligheter, og Tim Krul i Newcastle-målet måtte flere ganger i aksjon.

Seieren glapp for Brugge, men laget gjorde iallfall slapp på rekken med fem strake tap i ulike turneringer. Den kostet Georges Leekens trenerjobben.

I samme gruppe vant Bordeaux 1-0 over Marítimo etter scoring av David Bellion. Newcastle topper tabellen ett poeng foran Bordeaux og fire foran Brugge. Brugge får Bordeaux på besøk i neste runde, og da må laget vinne for å holde liv i håpet om avansement.

(NTB)