Seieren mot Tyskland foreviget i stein

Isaksen og Pellerud på høytidelig inngravering.

BEVIS FOR ALLTID: Invild Isaksen og Even Pellerud graverer resultatet etter Norge-Tyskland utenfor Kalmar stadion. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
BEVIS FOR ALLTID: Invild Isaksen og Even Pellerud graverer resultatet etter Norge-Tyskland utenfor Kalmar stadion. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

KALMAR (Dagbladet): Før dagens trening ble landslagssjef Even Pellerud og målscorer mot Tyskland Ingvild Isaksen invitert til Guldfågeln Stadion i Kalmar for å forevige seieren i stein.

Målet til Isaksen var hennes første på landslaget, og hun synes det er litt stas at målet hennes og seieren nå er dokumentert til «evig tid».

- Det er kult at de gjør det på denne måten. Da har man på en måte noe å komme tilbake til, sier hun til Dagbladet.

Etter kampen i går var det bare brede smil hos samtlige av de norske jentene. Isaksen forteller at det fortsatt er veldig god stemning i troppen.

- Det er glade dager og folk er veldig fornøyde. Vi har fått sett litt video fra kampen, og det forsterker bare den gode følelsen vi hadde i går.

Etter inngraveringen skulle resultatet både støvsuges og males.

- Det må være første gang jeg har blitt invitert med på å se noen støvsuge, flirer hun.

Etter å ha slått Tyskland, vant Norge sin gruppe. Dermed er det enda usikkert hvem som blir motstander i mandagens kvartfinale.

 Det avgjøres i kveld da Russland, Spania og England skal kjempe om plass i sluttspillet.