TUNGT AVSPARK: Roma-spillerne fortvilte etter Sienas seine utligningsmål.Foto: SCANPIX/AP Photo/Gregorio Borgia
TUNGT AVSPARK: Roma-spillerne fortvilte etter Sienas seine utligningsmål.Foto: SCANPIX/AP Photo/Gregorio BorgiaVis mer

Seiersløse Roma hangler videre

Siena utlignet i sluttminuttene.

Roma må jage videre etter sesongens første seier. Roberto Vitiello utlignet til 1-1 for Siena to minutter før slutt i torsdagens Serie A-kamp.

Luis Enrique har fått en stri start på trenergjerningen hos de gulrøde. Tre seriekamper har bare gitt to poeng. Legg til at Roma er ute av europaligaen etter at de feilet mot Slovan Bratislava i kvalifiseringen.

Det gikk omsider mot tre poeng torsdag etter at Pablo Daniel Osvaldo scoret på det var lagets første store sjanse etter 25 minutter, men Siena kom tilbake. Etter 69 minutter var Emanuele Calaio nær scoring, men danske Simon Kjær fikk avverget på streken.

Bekymring To minutter før slutt sikret Vitiello fortjent ett poeng for Siena da han hogg til på en retur etter at Franco Brienzas avslutning gikk i tverrliggeren. Scoringen var den første for sesongen fra gamleklubben til Tore André Flo.

Roma kunne likevel sikret tre poeng på overtid, men Osvaldo headet utenfor da han jaktet sin andre scoring for kvelden.

— En kan ikke være fornøyd med resultatet, men gutta fulgte kampplanen. Vi tok ikke nok risiko da vi hadde muligheten. Siena var gode i annenomgangen, mens vi slet med å dytte ballen rundt i laget og skape sjanser. Dette er ikke noe spesielt problem som bekymrer meg, alt bekymrer meg, sa en stadig mer presset Luis Enrique.

Frykt Fem kamper uten seier gjør at spanjolen er under press.

— I annenomgangen gjorde vi ikke ting som vi skulle. Det var litt frykt med i bildet, hvilket er normalt når du ikke har vunnet. Vi er langt unna hva vi ønsker, medga Romas nye trener.

Siena-trener Giuseppe Sannino var langt mer fornøyd før hjemreisen til Toscana.

— Jeg er fornøyd med prestasjonen. Vi spilte mot et av storlagene og satte dem i vanskeligheter, sa han.

(NTB)