Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin Ødegaard og Morten Thorsby i aksjon

Seiersrekken brutt for Ødegaard og Heerenveen

Heerenveen og Martin Ødegaard sto med to strake seirer før kampen mot Zwolle i nederlandsk æresdivisjon, men måtte se seg slått med 3-2 tirsdag.

TAP: Både Martin Ødegaard og Morten Thorsby var i aksjon for Heerenveen i kampen mot Zwolle. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TAP: Både Martin Ødegaard og Morten Thorsby var i aksjon for Heerenveen i kampen mot Zwolle. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard har fått orden på kroppen etter skadeavbrekket og spilte hele kampen, men noterte seg ikke for assist eller scoring.

Morten Thorsby kom inn som innbytter etter pause, men heller ikke han ble avgjørende for Heerenveen, som havnet bakpå etter fem skjebnesvangre minutter i første omgang. Først sendte Wouter Marinius Zwolle i ledelsen, før Younes Namli økte rett etter.

Denzel Dumfries reduserte for bortelaget etter 69 minutter, men Mustafa Saymak svarte for hjemmelaget fire minutter senere.

Reza Ghoochannejhad ga Heerenveen fornyet håp ti minutter før slutt, men det ville seg ikke for Ødegaard og co.

Nicolai Næss satt på benken hele kampen.

Zwolle klatrer til fjerdeplass på tabellen, mens Heerenveen forblir nummer åtte.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!