ENDELIG ET TROFÉ: Svetlana Kuznetsova fikk den største glassbollen under premieutdelingen i Carlsbad. Finaletaper Agnieszka Radwanska til venstre. Foto: Stephen Dunn/Getty Images/AFP
ENDELIG ET TROFÉ: Svetlana Kuznetsova fikk den største glassbollen under premieutdelingen i Carlsbad. Finaletaper Agnieszka Radwanska til venstre. Foto: Stephen Dunn/Getty Images/AFPVis mer

Seierstørken over for Kuznetsova

Vurderte å legge opp.

|||Svetlana Kuznetsova er på vinnersporet igjen. Søndag slo hun Agnieszka Radwanska og gikk til topps i San Diego Open.

Det var Kuznetsovas første turneringsseier i år. Det var faktisk ti måneder siden hun sist vant en turneringen, så seieren smakte ekstra godt.

Den russiske jenta innledet med å slå Radwanska 6-4 i første sett, men så fikk hun nerver. Hun brente fire matchballer i den andre settet som den polske jenta vant etter tiebreak.

I tredje sett hadde Kuznetsova igjen nervene under kontroll og vant settet og kampen med 6-3.

- Jeg bare rister. Denne seieren var viktig for meg, men jeg var frustrert i andre sett. Heldigvis kom jeg tilbake i kampen og tok kontrollen i tredje sett, sa hun etter at seieren var sikret.

Hun fortalte at nervene slo til for fullt i det andre settet. Knærne ristet og hun hadde problemer med balansen. Så nervøs var hun.

- Akkurat nå synes jeg lykken og livet smiler til meg, men dersom jeg hadde tapt kunne jeg nok ha tenkt på om det hadde vært noen vits i å fortsette med tennis det hele tatt. Jeg tror ikke dette vil skje igjen, sa Kuznetsova.

(NTB-Reuters)