TAR SKYLDA: Røa-trener Geir Nordby.
Foto:  Gorm Kallestad  / SCANPIX .
TAR SKYLDA: Røa-trener Geir Nordby. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .Vis mer

Seiersvante Røa ble knust 7-0 på Nadderud

- Må ta det på min kappe, sier trener Nordby.

|||

Seiersvante Røa-jenter går sjelden på tap i Norge. Men i toppmøtet med Stabæk ble laget sendt hjem som slakt med 0-7 i bagasjen.

- Det er ikke noe gøy å tape 0-7. Jeg må ta det på min kappe. Det er min skyld. Men jeg vet ikke hva som gikk feil, sa en svært skuffet Geir Nordby til TV 2.

Røa-treneren er vant til å juble. Tre ganger på rad er det blitt seriemesterskap for klubben. Men borte mot Stabæk ble det bare en fest for de frammøtte hjemmesupporterne.

Katrine Søndegaard Pedersen åpnet scoringsfesten etter tre minutter, og før hvilen scoret også Lisa Marie Woods to ganger.

I annen omgang cruiset Stabæk inn. Men festen var ikke over. Lise Klavenes ordnet 4-0 med en flott scoring, mens Saba Bandad Soofi la på til 5-0 sju minutter før full tid.

På overtid ble Røa virkelig knust. Marie Willumsen Olsens 6-0-scoring kunne kanskje vært annullert for offside, men det la ingen demper på stemningen. Det gjorde heller ikke Ingrid Camilla Fosse Sæthres 7-0-mål. Det var hennes første nettkjenning i toppserien og målet kom etter et flott raid av Klavenes.

- Det her var gøy, slo Stabæk-trener Roger Finjord fast.

Men han ville ikke konkludere med at Røa-hegemoniet nå er over.

- Vi er knapt kommet inn i mai, men vi scorer mål på 14 sjanser og det er bra. Jeg er veldig stolt, sa han.

(NTB)