Seiler på luft og kjærlighet

Treningspartnerne Siren Sundby (21) og Christoffer Gundersen (20) har det gøy på vannet, men det er moro å være på land også. Særlig etter at de ble kjærester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

ATHEN (Dagbladet): Han visste hva han ville ha, Snarøy-gutten Christoffer Gundersen, da han for tre år siden begynte å seile sammen med Siren Sundby.

Ikke penger. Lønn har han ikke fått.

Ikke medaljer. Europajolle for menn er ikke OL-båt.

-  Jeg har levd på luft og kjærlighet, sier han.

Luft har det vært nok av, på sjøen sammen med Siren. Kjærlighet har det vært mindre av. Drømmedama har vridd seg av kroken uansett hvor mye Christoffer har fisket.

-  Nå var jeg drittlei av å vente. Har stått på i tre år - uten å oppnå noe, sier han og ler.

Hun er best

Han kan skrive under på at det ikke lønner seg å gi opp. Endelig, for tre måneder siden, ble Siren og Christoffer et par.

-  Det er vel ingen tvil om at vi alltid har hatt et litt godt øye til hverandre, men det har modnet først nå, sier Christoffer.

Det har muligens også hjulpet at Olympiatoppen har spyttet inn midler til å dekke utgiftene hans det siste halve året. Det har gitt de to enda flere timer sammen på reise rundt i verden.

-  Hva betyr forholdet for det profesjonelle samarbeidet? Dere kan vel ikke seile rundt og flørte på sjøen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.