Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sein redning for Tottenham

Harry Redknapps Portsmouth nær ved å stjele poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tottenham-Portsmouth 3-1.

Harry Redknapp var i kveld tilbake som Portsmouth-manager, og så en stund ut til å få en drømmestart på sin andre periode som sjef i klubben.

Lomana Tresor Lua-Lua ga gjestene ledelsen på White Hart Lane fikk kjempetreff på et langskudd på halv volley i kampens 24. minutt.

Først 12. minutter inn i andre omgang utliknet Tottenham, da Ledley King fikk slite seg løs i feltet og heade en corner knallhardt i mål via gresset.

Portsmouth holdt imidlertid unna helt til det gjensto fem minutter. Spurs-innbytter Andy Reids første spark på ballen var et frispark like utenfor feltet.

Skuddet gikk i muren, men traff armen til Gary O\'Neil. Dommer Uriah Rennie pekte på straffemerket til tross for sterke protester fra Portsmouth-spillerne.

Mido scoret fra straffemerket, men keeper Jamie Ashdown var nær ved å redde.

Men om straffen var hårfin og omdiskutert, ble den ikke avgjørende. For i siste minutt dukket Jermaine Defoe, som også kom inn som innbytter, opp i feltet og satte inn 3-1.

Fortjent hjemmeseier, men garantert bittert for Redknapp, som var fem minutter fra å hente et viktig poeng for sterkt nedrykkstruede Portsmouth.

UTLIKNING: Ledley King scoret Tottenhams 1-1-mål på White Hart Lane.
SALTO: Lomano Tresor Lua-Lua ga Portsmouth ledelsen på White Hart Lane, og feiret på sedvanlig akrobatisk vis.
TILBAKE: Harry Redknapp (t.v.) var tilbake i sjefsstolen for Portsmouth i dag. Her sammen med klubbformann Milan Mandaric før avspark mot Tottenham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!