Sein scoring ga Celtic-seier i Champions League-kvalifiseringen

Nykommeren Dedryck Boyata ble helten.

SEIER:  Nykommeren Dedryck Boyata sørget for å gi Celtic et godt utgangspunkt i mesterligakvalifiseringen mot Qarabag da han scoret kampens eneste mål like før full tid.
Foto: Reuters / Russell Cheyne
SEIER: Nykommeren Dedryck Boyata sørget for å gi Celtic et godt utgangspunkt i mesterligakvalifiseringen mot Qarabag da han scoret kampens eneste mål like før full tid. Foto: Reuters / Russell Cheyne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nykommeren Dedryck Boyata sørget for å gi Celtic et godt utgangspunkt i mesterligakvalifiseringen mot Qarabag da han scoret kampens eneste mål like før full tid.

Belgiske Boyata ble hentet fra Manchester City i sommer. Onsdag ble han matchvinner i kampen hvor den skotske seriemesteren var store favoritter på forhånd.

24-åringen kom seg fri fra oppasseren sin og stanget inn et hjørnespark da 82 minutter var spilt av kampen.

- Det var en jevn kamp. Vi hadde flere sjanser og fikk ett mål. Det er ok. Resultatet gjenspeiler kampen. Vi møtte et lag som var godt organisert, sa Deila etter kampen, ifølge Celtics Twitter-konto.

Den norske treneren opplevde å ryke ut mot Legia Warszawa i fjor, men etter en formell feil hos polakkene fikk de en ny sjanse. Da endte det igjen med tap, da mot slovenske Maribor. Deila er klar på at laget fortsatt er langt unna å kunne ta avansement til playoff for gitt.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Det var bra vi holdt nullen i dag. Om vi scorer på bortebane må de ha tre mål, så vi er i en god posisjon.

Stefan Johansen spilte hele kampen for Ronny Deilas lag mot Qarabag fra Aserbajdsjan.

Returkampen går i Baku neste uke.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer