Seiret og gråt

Michael Schumacher var iskald og tok årets første seier i San Marino Grand Prix i dag. Så kom følelsene. I dag tidlig fikk han meldingen om morens død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Elisabeth Schumacher (55) døde i morgentimene i dag. Hun ble operert 10. april etter at hun falt i hjemmet og pådro seg indre blødninger, og har ligget i koma siden operasjonen.

Michael og Ralf kom på henholdsvis første- og andreplass under gårsdagens kvalifisering , men var tydelig preget av dramaet som pågikk på sykehuset i Køln da de møtte pressen.

Satt hos mamma

En italiensk journalist spurte Michael om han klarte å konsentrere seg om kjøringen, men Formel 1-stjernen ville ikke svare.

Rett etter pressekonferansen reiste begge brødrene til sykehuset i Køln med fly, og satt i går kveld ved siden av morens seng.

I dag klokka 09.20 var Michael tilbake på Imola-banen i Italia, melder AFP. Ralph dukket opp 55 minutter seinere. Begge brødrene fikk telefonen med dødsbudskapet mens de var ved banen.

- De er selvfølgelig veldig triste. Men dette er svært privat. Michael ønsker ikke å kommentere saken, og det håper vi blir respektert, sier Michaels talskvinne Sabine Kehm til nyhetsbyrået Associated Press.

Det internasjonale bilsportforbundet (FIA) har sendt ut en pressemelding der de kondolerer og understreker at brødrene ikke trenger å stille opp til noen arrangementer og seremonier før eller etter løpet. Det begynte raskt å løpe rykter om at Michael og Ralf ikke ville gjennomføre dagens løp på grunn av dødsfallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer