Sejersted tangerte karrierebeste i Lake Louise

Femteplass i super-G.

KARRIEREBESTE: Lindsey Vonn dominerer fullstendig for tiden og vant super-G-rennet i Lake Louise med klar margin. Lotte Smiseth Sejersted tangerte karrierebeste i verdenscupen ved å bli nummer fem. Foto: Frank Gunn/The Canadian Press
KARRIEREBESTE: Lindsey Vonn dominerer fullstendig for tiden og vant super-G-rennet i Lake Louise med klar margin. Lotte Smiseth Sejersted tangerte karrierebeste i verdenscupen ved å bli nummer fem. Foto: Frank Gunn/The Canadian Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lindsey Vonn dominerer fullstendig for tiden og vant super-G-rennet i Lake Louise med klar margin. Lotte Smiseth Sejersted tangerte karrierebeste i verdenscupen ved å bli nummer fem.

Vonn vant for tredje gang på like mange dager i Lake Louise, og hun virker utilnærmelig i fartsdisiplin for tiden.

Amerikanerens seier var aldri i nærheten av å bli truet. Østerrikerne Tamara Tippler og Cornelia Hütter kapret de andre pallplassene, henholdsvis 1,32 og 1,35 sekund bak Vonn.

Sejersted var 1,66 bak Vonn, og bare 0,31 sekunder fra en plass på pallen. Det er tredje gang hun ender på 5.-plass i et verdenscuprenn, som fortsatt er hennes beste plassering.

Vonn opplevde et aldri så lite jubileum søndag. Seieren var hennes 70. i verdenscupsirkuset og hennes 25. i super-G. Hun har vunnet hele 18 ganger i favorittbakken i Lake Louise.

Hun er den første som når 70 seirer blant kvinnene.

Ragnhild Mowinckel endte på 28.-plass, 3,11 bak Vonn.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer