Seks Chelsea-spillere på årets lag i Premier League

Her er hele laget.

PÅ ÅRETS LAG: Chelseas Nemanja Matic (t.h) og Branislav Ivanovic (ved siden av) er blant spillerne som er på årets lag i Premier League. Foto: EPA/WILL OLIVER/NTB Scanpix
PÅ ÅRETS LAG: Chelseas Nemanja Matic (t.h) og Branislav Ivanovic (ved siden av) er blant spillerne som er på årets lag i Premier League. Foto: EPA/WILL OLIVER/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Everton - Manchester United fra 14.30 i Dagbladets Fotballstudio!(Dagbladet): Chelsea har vært suverene i Premier League denne sesongen. De blå leder ligaen med ti poeng ned til Arsenal før møtet mellom lagene i kveld.

Det er derfor ikke overraskende at London-laget har flest spillere på årets lag som ble presentert i dag. Hele seks av de elleve spillerne på laget spiller i nettopp Chelsea.

Elleveren består av spillere fra storklubber, med ett unntak. Ryan Bertrand har imponert for Southampton denne sesongen og får plass i backfireren sammen med tre Chelsea-spillere. Venstrebacken kom fra Chelsea før inneværende sesong.

Manchester United, Liverpool, Arsenal og Spurs har en spiller hver på laget.

Mest overraskende er det kanskje at Manchester City har null spillere på laget. Heller ikke Sergio Agüero ble funnet verdig denne sesongen.

Heller ikke Cesc Fabregas er blant de elleve.

- Det er ikke så mye å utsette på det laget der. Fabregas/Coutinho er oppe til debatt. Coutinho storspilte i perioden der stemmene går inn. Da har allerede Fabregas avgjort ligaen for Chelsea. Men historeløshet er ikke noe nytt i fotball. For meg er Fabregas selvskreven på årets lag. Han må inn syns jeg. Ellers er det helt greit, sier TV 2-kommentator Øyvind Alsaker til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.