<strong>PÅ ÅRETS LAG:</strong> Chelseas Nemanja Matic (t.h) og Branislav Ivanovic (ved siden av) er blant spillerne som er på årets lag i Premier League. Foto: EPA/WILL OLIVER/NTB Scanpix
PÅ ÅRETS LAG: Chelseas Nemanja Matic (t.h) og Branislav Ivanovic (ved siden av) er blant spillerne som er på årets lag i Premier League. Foto: EPA/WILL OLIVER/NTB Scanpix Vis mer

Seks Chelsea-spillere på årets lag i Premier League

Her er hele laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Everton - Manchester United fra 14.30 i Dagbladets Fotballstudio!

(Dagbladet): Chelsea har vært suverene i Premier League denne sesongen. De blå leder ligaen med ti poeng ned til Arsenal før møtet mellom lagene i kveld.

Det er derfor ikke overraskende at London-laget har flest spillere på årets lag som ble presentert i dag. Hele seks av de elleve spillerne på laget spiller i nettopp Chelsea.

Elleveren består av spillere fra storklubber, med ett unntak. Ryan Bertrand har imponert for Southampton denne sesongen og får plass i backfireren sammen med tre Chelsea-spillere. Venstrebacken kom fra Chelsea før inneværende sesong.

Manchester United, Liverpool, Arsenal og Spurs har en spiller hver på laget.

Mest overraskende er det kanskje at Manchester City har null spillere på laget. Heller ikke Sergio Agüero ble funnet verdig denne sesongen.

Heller ikke Cesc Fabregas er blant de elleve.

- Det er ikke så mye å utsette på det laget der. Fabregas/Coutinho er oppe til debatt. Coutinho storspilte i perioden der stemmene går inn. Da har allerede Fabregas avgjort ligaen for Chelsea. Men historeløshet er ikke noe nytt i fotball. For meg er Fabregas selvskreven på årets lag. Han må inn syns jeg. Ellers er det helt greit, sier TV 2-kommentator Øyvind Alsaker til Dagbladet.

Premier League-eksperten mener det er vanskelig å finne et opplagt spiller på venstrebacken.

- Azpilicueta har vært god. Men Leighton Baines har ikke levert. Blind har også vært god, men han har bare spilt der noen uker. Det nytter ikke. Clichy/Kolarov, der har det ikke skjedd noen ting. Rose har vært inn og ut. Det blir mer elimineringsmetoden. Jeg ser ingen opplagte alternativer der. Kanskje Cresswell i West Ham. Han har en aksje hos meg. Han er iallfall en utfordrer, sier Alsaker.

Dette er årets lag i Premier League:

David De Gea (Manchester United)

Branislav Ivanovic (Chelsea)

John Terry (Chelsea)

Gary Cahill (Chelsea)

Ryan Bertrand (Southampton)

Eden Hazard (Chelsea)

Nemanja Matic (Chelsea)

Philippe Coutinho (Liverpool)

Alexis Sanchez (Arsenal)

Harry Kane (Tottenham)

Diego Costa (Chelsea)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer