POSITIV TROSS TAP: Tromsø-trener Agnar Christensen mener laget er på rett vei. 
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
POSITIV TROSS TAP: Tromsø-trener Agnar Christensen mener laget er på rett vei. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpixVis mer

Seks kamper, seks tap for de norske lagene på La Manga

- Vi viste at vi er på rett vei, sier TIL-trener Agnar Christensen.

LA MANGA (Dagbladet): Tromsø - Shanghai 1-2.

- Det er to uker for tidlig for oss som for alle andre. Det er sånn det er. Så resultatene er ikke viktig, sier Tromsø-trener Agnar Christensen etter 1-2-tap for kinesiske Shanghai.

- Det som betyr noe er det vi gjør. Og det synes jeg var greit nok. Det var 5-5 i målsjanser for de som bryr seg om sånt, og ballbesittelsen vår var OK. De tre på midten (da Ruben Yttergård jensen kom for Josh Pritchard etter pause) var ok og viste at vi er på rett vei. Og så scoret vi et flott mål, sier Christensen.

Seks kamper med norske lag har nå endt med seks norske tap i Copa del Sol. Tromsø har riktignok vært nærmest, med straffekonknederlag i sitt første oppgjør.

Men i dag ble det for lett mot kineserne.

- Det som ikke var bra er baklengsmålene, begge etter personlige feil. Men igjen - at atmosfæren i laget var god er mye viktigere enn resultatet akkurat nå. Og derfor er det mye positivt å ta med seg, sier Agnar Christensen.

Tromsø har litt tynn stall, men vet ikke hva de har å handle for. Om noe.

- Vi må telle opp hva som er igjen etter Per-Mathias (Høgmo), sier Christensen.

- Men ja, vi trenger en bredere stall.