SENDER SEKS MANN: Kombinertlandslaget setter ikke inn noen erstatter for skadde Magnus Krog. Her er Kokslien, Klemetsen, Moan og Schmid som gikk ski-VM i Holmenkollen. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
SENDER SEKS MANN: Kombinertlandslaget setter ikke inn noen erstatter for skadde Magnus Krog. Her er Kokslien, Klemetsen, Moan og Schmid som gikk ski-VM i Holmenkollen. Foto: Eirik Helland Urke / DagbladetVis mer

Seks kombinertløpere til Chaux-Neuve

Ingen erstatter for skadde Magnus Krog.

Det ble bestemt tirsdag. Dermed blir det tradisjonelle individuelle renn alle tre dager.

Norge har egentlig sju plasser til helgens renn, men det blir ikke satt inn noen erstatter for skadde Magnus Krog.

- Vi sender både Truls Johansen og Thomas Kjelbotn til kontinentalcupen. Målet er at vi opprettholder kvoten på sju løpere i neste periode i verdenscupen, og vi mener begge har nytte av matchingen i kontinentalcupen. Det kommer flere muligheter for dem begge i verdenscupen, sier sportssjef Sverre Rotevatn.

Håvard Klemetsen og Gudmund Storlien er i full trening igjen etter at de sto over søndagens langrenn i Oberstdorf på grunn av sykdom.

Norges tropp til Chaux-Neuve: Magnus Moan (Byåsen), Jan Schmid (Sjetne), Jørgen Graabak (Byåsen), Håvard Klemetsen (Kautokeino), Mikko Kokslien (Søre Ål), Gudmund Storlien (Mjøsski).

(NTB)