Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Seks lag kan vinne

Tre dager før håndball-EM storspiller Kjersti Beck (25 ) i Norges mål.

Frankrike-Norge 28-28. Norge møter Ukraina i første kamp i EM i Ungarn torsdag. Og bare et fransk lag har stått i veien for en 11 kamper lang seiersrekke.

-  Medalje er målet. Det er det vi snakker om, sier Kjersti Beck til Dagbladet.

-  Ungarn favoritt

Som de fleste andre holder Byåsen-keeperen vertsnasjonen Ungarn som tittelfavoritt. Men i kobbelet bak er det trangt.

-  Det er seks lag som kan kjempe helt i toppen. Jeg tror det er mer åpent enn på lenge. Og når du først kommer til sluttkampene kan alt skje, mener Beck.

I går endte 25-åringen opp med småsterke 41 i redningsprosent etter å ha spilt hele kampen.

-  Sånn stort sett fornøyd. Det var ikke 100 prosent. Det ble litt mye mål i andre omgang. Men jeg synes det er bra vi greier å hente dem opp, sier målvakten.

Fornøyd Breivik

Norge ledet 13-10 til pause. Men i andre omgang lå laget under både 22-25 og 25-28.

-  Vi kjempet oss flott tilbake mot slutten. Det er bra. Det er likevel ting å jobbe med, ikke minst i forsvar og valg av hvilket tempo vi spiller i. Jeg er fornøyd med oppkjøringen mot EM. Vi har vunnet tre turneringer på rad, sier landslagstrener Marit Breivik til NTB.

Norsk toppscorer ble Gro Hammerseng med fem mål.

FORSVAR OG SHOPPING: Det norske håndballlandslaget står som en levende mur for keeper Kjersti Beck. I dag er de på shopping i Paris, før turen går til Ungarn og EM.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media