ØNSKET:  Tromsøs supportere jubler etter et av målene til Mostafa Abdellaoue i går kveld. TIL ønsker å beholde spissen, men ifølge Vålerenga er det uaktuelt.Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
ØNSKET: Tromsøs supportere jubler etter et av målene til Mostafa Abdellaoue i går kveld. TIL ønsker å beholde spissen, men ifølge Vålerenga er det uaktuelt.Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer

- Seks millioner høres utrolig mye ut

Mos stusser over prisen, mens Høgmo ber om hjelp til å betale.

(Dagbladet): Vålerenga-trener Martin Andresen er klar på at Mostafa Abdellaoue skal spille for Vålerenga neste sesong, og at et salg av den TIL-utleide spissen er uaktuelt for Oslo-klubben.

Selv er ikke Mos like klar, og en glisende toppscorer svarte «ingen kommentar» da han i går ble spurt om det ikke heller fristet å bli i Tromsø.

I TIL starter man i dag arbeidet med å få nok penger på bordet til at VIF ombestemmer seg.

- Vi har lovet å legge det der dødt til i morgen (i dag). Men da begynner vi å jobbe, sier trener Per-Mathias Høgmo til Nordlys, og  mener næringslivet i og rundt byen bør bidra til å ordne en avtale.

Høres mye ut
Mos Abdellaoue har bare ett år igjen av kontrakten med Vålerenga, og har per nå ikke mottatt noe nytt tilbud derfra.

Likevel har det vært spekulert på om TIL og andre må betale opp mot seks millioner for å hindre en Oslo-retur.

- Det høres utrolig mye ut, sier Mos, som skal bruke litt tid på å tenke over framtiden nå.

- Jeg skal ta en prat med Stig (Lillejord, agent, journ.anm), så får vi se. Men først blir det litt avslapping med familien og kjæresten, så blir det vel en liten ferie, sier han.

Uaktuelt å selge
Martin Andresen har gjort det klart at det var en riktig avgjørelse å låne Mostafa Abdellaoue ut til Tromsø, selv om en toppscorer hadde vært noe Vålerenga kunne trengt denne sesongen.

Mos' utvikling det siste året tyder på at det i hvert fall var riktig for ham selv.

- Det er helt uaktuelt å selge Mos. Han spiller for Vålerenga neste sesong, sa en bestemt Andresen etter seieren over Stabæk i går.