Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seks NHL-lag følger Zuccarello

22-åringen har imponert kraftig.

ØNSKET I NHL: Mats Zuccarello Aasen overbeviste i OL. Her fra kampen mot USA (tap 1-6). Foto: Lise Åserud / Scanpix
ØNSKET I NHL: Mats Zuccarello Aasen overbeviste i OL. Her fra kampen mot USA (tap 1-6). Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Mats Zuccarello Aasen (22) har imponert kraftig i den svenske hockeyserien, og nordmannen er ønsket av fem, seks NHL-klubber.

- Det er vel fem, seks klubber som har jaget meg og vist stor interesse. Det er positivt, sier Zuccarello Aasens agent Erik Ryman til VG.

Zuccarellos svenske klubblag Modo kan ikke lenger nå sluttspillet. Agent Erik Ryman sier at det bare mangler en avtale mellom NHL og svensk ishockey før en kontrakt med en nordamerikansk klubb kan signeres.

- Kommer det på plass en avtale i morgen, så kan vi kanskje skrive kontrakt med et NHL-lag allerede til uken. Så nær kan det være, sier Ryman til VG.

Skrøder comeback

Modos sluttspillhåp forsvant med 2-3-tapet mot Södertälje torsdag kveld. Södertälje er allerede klare for kvalifiseringsspill for å overleve som eliteserieklubb, og manglet dessuten fire av sine faste spillere. Det burde vært lett match.

- Jeg er så veldig skuffet over vår innsats, sa Modo-kaptein Per Svartvadet til PPV.

Mats Zuccarello Aasen er denne sesongen blitt tidenes utenlandske poengplukket i eliteserien. Han og Modo hadde store problemer med å komme til de helt store sjansene. I siste periode sto Södertälje-målvakten Riku Helenius glimrende og sikret hjemmelaget tre poeng.

Per-Åge Skrøder gjorde comeback etter ankelskaden han pådro seg under OL. (©NTB)Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!