Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seks proffsyklister ble påkjørt under treningstur

Blant annet John Degenkolb.

PÅKJØRT: Seks proffsyklister fra Giant-Alpecin-laget, blant dem John Degenkolb, ble lørdag påkjørt av en bilist under trening nær Alicante i Spania. Foto: Joerg Carstensen/dpa
PÅKJØRT: Seks proffsyklister fra Giant-Alpecin-laget, blant dem John Degenkolb, ble lørdag påkjørt av en bilist under trening nær Alicante i Spania. Foto: Joerg Carstensen/dpa Vis mer

Seks proffsyklister fra Giant-Alpecin-laget, blant dem John Degenkolb, ble lørdag påkjørt av en bilist under trening nær Alicante i Spania.

Degenkolb, Warren Barguil, Chad Haga, Fredrik Ludvigsson, Ramon Sinkeldam og Max Walscheid ble alle sendt til sykehus i Alicante. Tilstanden for samtlige beskrives som stabil.

- Under en treningstur kjørte en møtende bil rett inn i gruppen. Våre ryttere syklet side ved side på sin egen side av veien, heter det i en uttalelse fra Giant-Alpecin-laget.

Bilføreren var en engelsk kvinne som kjørte på venstre side av veien.

- Alle i laget er i sjokk nå, men vi må innse at vi har vært heldige. Alle er ved bevissthet, i stabil tilstand og i stand til å kommunisere, men vi venter på ytterligere informasjon om skadene.

En av utøverne skal ha alvorlige, men ikke livstruende skader.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media