Seks, seks, ni, seks, fire, seks, seks

Du skal ha det, Aksel Lund Svindal, du er jevn i storslalåm.

NY SJETTEPLASS: Aksel Lund Svindal tapte til Marcel Hirscher i kampen om sammenlagtcupen. Foto: Antonio Bat / EPA / NTB Scanpix
NY SJETTEPLASS: Aksel Lund Svindal tapte til Marcel Hirscher i kampen om sammenlagtcupen. Foto: Antonio Bat / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal kjørte inn til sjetteplass i storslalåm for femte gang i år, men mente han hadde kjørt to greie omganger i Kranjska Gora.

Seieren gikk, ikke overraskende, til Ted Ligety.

Det var femte gangen han vant et storslalåmrenn i den slovenske skimetropolen, og det var femte gang han gikk til topps i storslalåm i verdenscupen denne sesongen. Dermed kunne han også ta med seg seieren i storslalåmcupen videre til finalene i Lenzerheide kommende uke.

- Jo, du kan godt si at jeg kjørte to greie omganger. Det var vanskelige forhold, men jeg kom meg gjennom uten å gjøre spesielt store feil. Det var grei kjøring fra min side, og det var femte gangen i år jeg tok en sjetteplass i verdenscupen i storslalåm.

- Det forteller vel ganske klart at det er på dette nivået jeg er, verken mer eller mindre, sa Svindal.

Han sikret seg annen- og førsteplass i utfor- og super G-rennene på Kvitfjell sist helg, og etter å ha sikret sjetteplass lørdag, henger han fortsatt med i den totale verdenscupen, selv om Marcel Hirscher har et lite overtak.

Kristoffersen sikret poeng Ved siden av Aksel Lund Svindal kjørte unggutten Henrik Kristoffersen inn til 18.-plassen fra startnummer 43. Det var hans aller første verdenscuppoeng noensinne i storslalåm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer