Seks toppklubber skal se Hangeland

Dette er klubbene som kommer til Ullevaal.

Seks klubber fra engelsk Premier League kan komme til å være representert på Ullevaal stadion onsdag for å se Brede Hangeland i aksjon mot argentinske verdensstjerner.

Norges Fotballforbund bekrefter at Tottenham, Bolton og Birmingham kommer med egne representanter. Ifølge VG stiller også folk fra Newcastle, Aston Villa og Manchester City.

Newcastle skal hittil ha vist størst interesse for København-stopperen.

- Alle vet hvem han (Hangeland) er. Interessen har vært der hele tiden. Og de som har behov for å hente ham, kommer til å gjøre det, sier rådgiver Jim Solbakken.

Ifølge avisen skal det allerede ha vært kontakt mellom København-ledelsen og engelske klubbdirektører om en handel, men danskene skal vegre seg. Årsaken er at de ikke vil gi slipp på Hangeland foran den avgjørende mesterligakvalifiseringen.

(NTB)

SNART ER DE TRE? Daniel Braaten(v) og John Carew(h) er allerede på plass i Champions League, onsdag kommer seks toppklubber for å se på midtstopper Brede Hangeland. Foto: SCANPIX
SNART ER DE TRE? Daniel Braaten(v) og John Carew(h) er allerede på plass i Champions League, onsdag kommer seks toppklubber for å se på midtstopper Brede Hangeland. Foto: SCANPIX Vis mer
Seks toppklubber skal se Hangeland