Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Seks VM-deltagere arrestert

- Kastet flasker på nattklubb.

(Dagbladet.no) Nyhetsbyrået AP skriver at VM-deltagerne, hvis navn ikke er offentliggjort, ble rasende da de ikke fikk komme inn på en overfylt nattklubb.

Etter å ha vært i munnhuggeri med dørvaktene, skal VM-deltagerne ha begynt å kaste flasker mot personalet på nattklubben.

To ansatte skal ha blitt truffet i hodet, mens en tredje ble truffet i ansiktet av flaskene, ifølge AP.

I en pressemelding skriver politiet at VM-deltagerne skal være en 26-åring fra USA, tre menn på 24, 25 og 28 fra Bahamas, samt to kubanere på henholdsvis 21 og 24.

Nå risikerer VM-deltagerne i beste fall bøter for ordensforstyrrelse, mens en dom på legemsbeskadigelse kan resultere i en tre måneders fengselsstraff.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling