Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Selakovic til Heerenveen

Marcus Allbäck og Erik Edman har funnet veien til det svenske landslaget via klubben: Nå skal broderfolkets toppscorer Stefan Selakovic også til Heerenveen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Expressen skriver i dag at Halmstad-spiss Stefan Selakovic (24) er så godt som klar for den nederlandske klubben, etter at han var på hemmelig besøk i forrige uke.

- Jeg er fornøyd med avtalen jeg har fått og helhetsinntrykket av klubben er «kanon». Jeg traff presidenten og treneren og det er den samme familiære stemningen som i Halmstad, hvilket er perfekt for meg, sier «Sella» til Expressen.

Selakovic sier det også har vært viktig for hans beslutning at landsmennene Allbäck og Edman har hatt en «jäkla» utvikling i klubben.

Ifølge spillerens agent Kent Carlzon har Leicester og Anderlecht også vært inne i bildet.

(Dagbladet.no)

TIL NEDERLAND: Sveriges toppscorer Stefan Selakovic forlater Hammarby til fordel for Heerenveen. Her er han i hodeduell med Myggen i en UEFA-cupkamp mellom Hammarby og 1860 München i november i fjor.Foto: SCANPIX / REUTERS
Hele Norges coronakart