Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Selg Suarez om han ønsker å dra

Robbie Fowler med råd til Kenny Dalglish.

BARE LA HAM DRA: Robbie Fowler mener at det beste er å kvitte seg med Suarez om han ønsker å dra selv. Foto: ANDREW YATES/AP/SCANPIX
BARE LA HAM DRA: Robbie Fowler mener at det beste er å kvitte seg med Suarez om han ønsker å dra selv. Foto: ANDREW YATES/AP/SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Følg Liverpool-Everton i vårt Fotballstudio fra 21.00

Luis Suarez har blitt linket med en overgang til Paris Saint Germain den siste tiden, og spilleren uttalte selv at han kan ende opp i klubben. Dette til tross for at Kenny Dalglish gjør alt han kan for å tone ned overgangsryktet.

Saken har fått mye oppmerksomhet i media, og nå snakker en av klubbens største legender om saken. Robbie Fowler, som selv har vært manager, kommer med et råd til Kenny Dalglish.

- Jeg vet ikke hva som har blitt sagt, men jeg har selv vært manager. Hvis en spiller ikke ønsker å være i klubben tror jeg det er best å la ham gå, om det er hans valg eller ikke, sier Fowler til Goal.com

Ikke bra Robbie Fowler har fått høre om uttalelsene Suarez har kommet med i forbindelse med saken. Suarez sier blant annet at han kunne tenke seg å spille sammen med landsmann Diego Lugano.

- Det er en vanskelig situasjon. Han er en fantastisk spiller, men spillere som sier ting som det der (snakker om overganger), kanskje det er det beste om han drar. Hvis han har uttalt det som sies så er det ikke bra, sier Fowler, før han legger til.

- Jeg vet ikke om det er tilfelle at han faktisk sa det som påstås, jeg har bare hørt dette, og jeg vil at han skal fortsette i Liverpool. Han er veldig uforutsigbar - han vil skape problemer for alle lag. Jeg håper det fortsetter i en lang periode, sier Fowler.

Tror på tre poeng Fowler tror Liverpool vil ta tre poeng i kveldens kamp mot naborival Everton. Han sier at det føles «forferdelig» å tape et Merseyside-derby.

- Jeg har vunnet et par, og tapt et par. Det handler om ære, du vil bare ikke tape disse kampene. Når du taper en slik kamp er det forferdelig, for du vet hvor mye den betyr for fansen, sier Fowler.

Luis Surez har kun scoret seks mål på 22 kamper i Premier League for Liverpool. I Ajax scoret spissen 81 mål på 110 kamper.

HÅPER LIKEVEL HAN BLIR: Fowler håper at uttalelsene ikke stemmer, og at Suarez bli i klubben i mange år. Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL/AFP/SCANPIX
HÅPER LIKEVEL HAN BLIR: Fowler håper at uttalelsene ikke stemmer, og at Suarez bli i klubben i mange år. Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL/AFP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media