- Selger bare én senegaleser

Det finnes ingen klubber som har nok penger til å kjøpe hele Moldes trio fra Senegal, dersom Kjell Jonevret får bestemme prisen.

I MEDVIND: Rune Ertsås (t.v.), Makhtar Thioune, Aksel Berget Skjølsvik og Daniel Berg Hestad (bak) jubler etter Makhtars scoring mot Lyn i går, en av tre senegalesiske Molde-mål for kvelden.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
I MEDVIND: Rune Ertsås (t.v.), Makhtar Thioune, Aksel Berget Skjølsvik og Daniel Berg Hestad (bak) jubler etter Makhtars scoring mot Lyn i går, en av tre senegalesiske Molde-mål for kvelden. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| MOLDE (Dagbladet.no): Når Dagbladet spør om hva Kjell Jonevret vil kreve for hele «Trio de senegalisos» som består av Makthar Thioune, Pape Pate Diouf og Mame Biram Diouf, vil ikke Jonevret sette noen prislapp. Det hele blir for hypotetisk og skremmende for svensken.

-Nei, vi kan ikke selge dem alle tre. Det får holde med én av dem, forteller Jonevret, som fikk en 4-0-seier i presang fra sine spillere på sin 47 årsdag.

Jonevret mener den siste tiden har brakt med seg ve mye spekulasjoner om fremtiden til stjernegalleriet fra Senegal. Mot Lyn noterte de alle seg for én scoring hver.

Pape Pate åpnet, Mame fulgte opp og Thioune satte inn straffesparket. Mame Biram var nest sist på Jose Motas 4-0-scoring.

- Selve kampen startet bra men vi ga Lyn vel mye rom. Balltempoet veldig lavt i førsteomgangen. Kanskje var det varmen og det tette kampprogrammet som skapte en del trøtte bein utpå der, oppsummerer moldetreneren.

Har fantasier «helt på kanten»Mot Lyn skapte ikke Molde like mye sjanser som de har hatt for vane på hjemmearenaen tidligere i år. Derfor ble det effektivitetsprosenten høyere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer