Selger Hæstad og Johnsen for 27 millioner

Prisen er allerede avtalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Start har lånt ut Kristofer Hæstad og Marius Johnsen i vårsesongen. Sørlendingene har allerede avtalt salgspris på 27 millioner kroner for duoen, skriver VG. Hæstad er lånt ut til Wigan, Johnsen til Köln.

Klubbeier Erik Solér innrømmer for første gang at han personlig kan tjene penger på avtalene. Etter det VG forstår vil Solér og medinvestor Ernst Ravnaas sin andel være rundt 5,5 millioner kroner på de mulige salgene av Hæstad og Johnsen.

I går uttalte Solér til avisen at «jeg har ingen personlig økonomisk interesse i dette». Den uttalelsen korrigerer Solér i dagens VG:

- Jeg er jo eier av Start. Hvis noen lurer på om jeg som klubbeier av Start tjener penger når Start selger spillere, blir jeg jo litt overrasket. Det skjønner jo alle. Det jeg mente er at jeg har ingen andre personlige økonomiske interesser i dette.

Start-investor Riulf Rustad vil sitte igjen med cirka 6 millioner kroner dersom salgene blir gjennomført etter vårsesongen. Solér vil fortsatt ikke bekrefte at Wigan har en opsjonsavtale med Start om kjøp av Hæstad, selv om VG hevder å vite om en slik avtale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer