Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Selger ikke Flo

Hvem vil kjøpe Steve McManaman for 360 millioner kroner? I hvert fall ikke Chelsea så lenge Tore André Flo inngår i prisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går prøvde Real Madrid å bytte bort den tidligere Liverpool-spilleren med Tore André Flo pluss 12 millioner pund - 160 millioner kroner. Chelsea-manager Gianluca Vialli svarte nei, nei, nei. Og når Flo-agent Gunnar Martin Kjenner forteller Dagbladet at den samme Vialli i sommer sa like kategorisk nei til en spansk klubb som ville begynne å diskutere et kjøp av den norske spissen på 15 millioner pund - 200 millioner - skjønner du hvorfor.

200 pluss 160 er nemlig 360. Millioner kroner.

Glasgow Rangers trenger også spiss og ble i går kveld den siste klubben som visstnok er på jakt etter Flo. Kjenner sier:

- Fra den kanten har det ikke vært kontakt siden i våres. Men Rangers fikk også nei. Og det samme fikk den spanske klubben jeg snakker om, som slik jeg forsto det var villig til å strekke seg helt opp mot 20 millioner pund. De vil rett og slett ikke selge.

- Men hva vil Tore André?

- Får han ikke mer spilletid vil en overgang bli en problemstilling - ja. Men det er for tidlig å snakke om det etter to kamper. For Tore André har fått signaler om at han skulle være førstevalg denne sesongen. Derfor er han fortsatt tålmodig, sier Kjenner til Dagbladet.