Selger livsverket

KARIHAUGEN (Dagbladet): Han drømte høyt, ble utskjelt og latterliggjort og nå selger ERIK SOLÉR butikken Solér Search & Consulting for å skaffe seg cash. Har du ledd av planene hans til nå er det kanskje på tide å begynne å ta gubben (40) på alvor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Firmaet er i ferd med å bli solgt til noen amerikanere, sier Erik Solér. - Vi er i prinsippet enige. Men før alle papirene er undertegnet og den formelle biten er ett hundre prosent kan jeg ikke si noe mer enn dette: Solér Search & Consulting blir solgt i løpet av kort tid.

De av oss som ser Erik Solér mye - eller de som bare ser ham på TV og i aviser - er vant til å se Erik Solér i FIFA-agentenes uniform, dress. Med eller uten slips - yrket hans krever formell tekstilering. Men til dette møtet - etter nye dager med TV-debatter og store overskrifter - kommer han uformell og tilbakelent.

Og ikke har han så mye gelé i håret heller.

Visste hva han sa

- Mange mener jeg er en PR-kåt dust, sier Erik Solér. - Det må de få lov til. Men sånn er det ikke for meg. For har du meninger, må du uttrykke dem der folk får tak i det du sier. I media.

Hvilket betyr at nyheten om Brann-drømmen ikke var noen forsnakkelse. Det hadde seg ikke slik at Erik Solér sa noe , opplevde at ordet fanget, og at det ikke var noen vei tilbake. Nei, Erik Solér var kalkulert han - med en drøm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer