Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Selger Veron for Beckhams skyld

Manchester United er villig til å kvitte seg med verdensstjernen Juan Veron for å sikre David Beckhams framtid i klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Argentinske Veron skal selges i sommer, bare noen er villige til å spytte ut med de 360 millionene United betalte til Lazio. Det skriver Daily Mail i dag.

Beckham har bare 17 måneder igjen av kontrakten med ligamestrene, og manager Alex Ferguson skal være villig til å ofre Veron får å sikre seg England-kapteinens underskrift på en ny avtale.

Beckham sleit benken i seks kamper rundt juletider, og United tror 26-åringen blir lettere å forhandle med uten Veron som utfordrer på midtbanen.

Ifølge den engelske avisa føler ikke United-sjef Ferguson at Veron har tilpasset sitt spill til engelsk fotball. Derfor har klubben nå gitt europeiske toppklubber beskjed om at Veron er ledig på markedet.

Barcelona skal allerede ha meldt sin intresse, det samme gjelder Inter. Han tidligere klubb Lazio sliter med økonomien og vet ikke om de har råd til å hente argentineren hjem.

Ryktene om Verons retur til Italia har svirret lenge og sist helg var midtbanespilleren å se på tribunen hos Lazio.

- Det ville være galt for meg å si at jeg aldri skal dra herfra. Hvis jeg sier det er jeg en hykler, sier Veron.

(Dagbladet.no)

SKVISES:</B> Alex Ferguson vil heller ha David Beckham på laget enn Juan Veron, ifølge Daily Mail. Foto: SCANPIX/EPA
Hele Norges coronakart