- Selger Yorke, ikke Solskjær

Ruud van Nistelrooys innmars i Manchester United betyr slutten for Dwights Yorke karriere hos mesterlaget. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Det er Daily Mail som i dag skriver at van Nistelrooy kommer til å erstatte Yorke i United.

Dermed får Ole Gunnar Solskjær fortsatt tillit som en av Manchester Uniteds fire spisser ved siden av nederlenderen, Teddy Sheringham og Andy Cole.

Solskjær målrush rundt juletider, kombinert med Yorkes formsvikt og opprørstrang har trolig reddet nordmannens plass i stallen.

Flere ganger i år skal karibieren kommet på kant med United-manager Alex Ferguson. 29-åringens ville livstil er upopulær hos skotten, samtidig som rekordkjøpet bare er en skygge av seg sjøl på banen.

Denne helga kom ikke Yorke engang inn som reserve mot Villa, men Ferguson avviser likevel at han og spissen har en feide gående.

- Noe av det som er skrevet om Yorke er nonsens. Folk burde skamme seg, sier Ferguson til The Mirror.

PSVs Van Nistelrooy skulle egentlig skrevet under for United forrige sommer. Men en kneskade ødela en overgang verd 240 mill. kroner. Ferguson har tidligere sagt at klubben venter på 24-åringen, og nå er han snart klar.

- Jeg føler meg bra. Jeg har ikke trent med full kontakt, men den siste kampen spisses i mai og jeg er tilbake i god tid før det, sier PSV-spissen.

Leicester-spillere i slåsskamp

Stopper Gerry Taggart venter spent på dommerens rapport etter kampen mot Arsenal lørdag. Nord-iren fiket nemlig til lagkameraten Robbie Savage i første omgang. Et dårlig tilbakespill skal være grunnen til at han langet ut mot waliseren. - Robbie og Gerry er hissige typer, men ble venner i pausen igjen, sier kaptein Matt Elliot. Gutta er ikke de første fotballkompiser som har slåss på banen: Blackburns Greame Le Saux og David Batty braket sammen i en europacupkamp for fire år siden.

Svennis lei seg for Adams

Svenske Sven-Göran Eriksson likte dårlig at Arsenal-kaptein Tony Adams trekker seg fra det engelske landslaget. Den nyutnevnte England-sjefen sier likevel at han ikke vil prøve å overtale 34-åringen. - Jeg synes det er synd at han legger opp på landslaget. Men jeg respektere avgjørelsen hans, sier Eriksson som nå fortsetter med David Beckham som kaptein.

- Spillerne fortjener sparken

Coventry-styreformann Bryan Richardson går hardt ut mot spillerne i den nedrykkstruede klubben. Han beholder foreløpig manager Gordon Strachan, men vil gjerne kvitte seg med andre. - Det er for lett å skylde på Gordon. VI har spillere som hver uke tjener det supporterne får i løpet av et år. Det er galskapen i fotballen, sier han.

Gazza opereres - på nytt

Paul Gascoigne er vært ute av spill siden november, men håpet på et comeback denne uka. Men nå må han vente en ny måned. - Det er skuffende. Paul følte at en musket røyk på trening og nå må han opereres på nytt, sier manager Walter Smith som har nok av skadebekymringer. I tillegg til Gazza er Niklas Alexandersson og Alex Cleland sykmeldt etter en helg der klubben hadde 13 mann skadd.

Chelsea håper Zola skinner et år til

Gianfranco Zola får æren for Chelseas stigende formkurve. Men kontrakten hans går ut til sommeren. - Vi håper han blir minst et år til. Når han gir seg blir han nesten umulig å erstatte, sier klubbdirektør Colin Hutchinson.