Selges hvis han er «vanskelig»

Arsenal-pampene sender i dag en sjokkbeskjed til fansen: Patrick Vieira kan bli solgt.

Den franske VM-stjernen skal inn til nye kontraktsforhanlinger med Arsenal i sommer. Og etter et år med spekulasjoner om overganger både til Real Madrid og Barcelona tør ikke Arsenals visestyreformann David Dein å spå om klubben klarer å beholde midtbanespilleren.

- Hvis en spiller ønsker å være vanskelig, får han klubbskiftet sitt til slutt. Men vi vil ikke at det skal skje, sier Dein til Daily Express.

Snakk om Vieira-salg er ingen god oppladning før kveldens viktige møte med Bolton borte. Med seier beholder Arsenal sin fempoengsledelse på Manchester United.

- Patrick har kontrakt med oss, og vi regner med at han respekterer den. Det skal bli samtaler mellom Patrick og Arsene (Wenger), og jeg har tro på at han blir hos oss. Men det er ikke 100 prosent sikkert, sier Dein.

Arsenal er på vei mot både liga- og FA-cupseirer. Dein ser for seg vanskelige år framover uten Vieria.

- Vi vil ikke selge Patrick, men vi vet hvem som prøver å flytte på ham. Skal vi vinne ligaen og Champions League kan vi ikke selge våre beste spillere.

Det er spillerens agent som får skylda av Arsenal. Samme mann er for tida bannlyst fra Arsenals treningsområde.

- Da vi kjøpte Vieira, sa agenten hans Marc Rodger, at han skulle få han vekk fra oss før kontrakten var ferdig. Jeg håpet han spøkte, men det gjorde han ikke.

(Dagbladet.no)

KAN FORSVINNE:</B> Arsenal utelukker ikke at Patrick Vieira forsvinner fra klubben. Her er franskmannen i duell med Tottenhams Sergei Rebrov. Foto: SCANPIX/REUTERS