Foto: Scanpix
Foto: ScanpixVis mer

Sellin kollapset i pausen - sendt til sykehus

- Utmattet etter å ha jobbet voldsomt, sier KIL-lege.

||| (Dagbladet): Kongsvinger - Hønefoss 3-3

Kongsvinger-debutant Kjell Rune Sellin kollapset i pausen i kampen mot Hønefoss.

- Det var det vi kaller en liten kollaps. Trolig grunnet utmattelse, sier Kongsvingers lege, Dag Salicath, til Dagbladet.

Sellin ble kjørt til sykehus etter å ha fått behandling.

- Vi stabiliserte ham og kjølte han ned til han kom seg litt på bena. Han var voldsomt oppheta, og ble kjørt til sykehus for videre nedkjøling og observasjon over natta.

Han tror det skyldes varmen og høyt spenningsnivå.

- Kjell Rune hadde nok et litt høyt spenningsnivå i dag. Blandet med voldsom jobbing og varmen ble han nok helt utmattet, sier Salicath.

- Det vil nok gå bra med ham, men han vil trenge noen dager på å komme seg til hektene igjen.

Niang matchvinner Hønefoss slo tilbake to ganger mot Kongsvinger, men Mame Niang reddet ett poeng for Kongsvinger på overtid i seksmåls-thrilleren.

Han headet et langt Kim Holmen-kast i mål i hektiske sluttminutter.

OVERTID: Mame Niang headet et langt Kim Holmen-kast i mål på overtid og reddet med det et meget viktig poeng for hjemmelaget. Foto: Scanpix
OVERTID: Mame Niang headet et langt Kim Holmen-kast i mål på overtid og reddet med det et meget viktig poeng for hjemmelaget. Foto: Scanpix Vis mer

Kongsvinger sikret seg et meget viktig poeng, mens bortelaget klatret med det opp til trygg grunn ettersom Molde spilte uavgjort mot Viking.

Åpnet best Kongsvinger tok ledelsen ved Roger Risholt ti minutter ut i kampen. Risholt ventet i returrommet etter en corner, og banket Thomas Solvolls utboksing i mål.

Hjemmelaget hadde føringen i kampen, men fem minutter før slutt smalt det to ganger på like mange minutter for Hønefoss.

Først ved Aleksander Dimitriev som hamret inn utligningen via Bobbie Friberg da Cruz og Thomas Myhre. Så ved Davy Claude Angan som stillestående plasserte ballen i det lengste hjørnet til Thomas Myhre.

Kongsvinger åpnet andre omgang på best tenkelig vis. Nok en gang ved en Risholt, denne gangen ved Kai Risholt som enkelt headet Kongsvinger a jour.

Men «Høna» slo til igjen.

Lennart Steffensens frispark gikk forbi alle, Thomas Myhre oppfattet det for sent, og ballen gikk i mål.

Det så ut til å gå mot Hønefoss-seier, men like før slutt reddet altså Mame Niang et meget viktig poeng for hjemmelaget.