Skandalekampen i den viktige VM-kvalifiseringen:

Selnæs og Norges assistenttrener i munnhuggeri med dommeren i spillertunellen: - Blir et tema i rapporten

Ble hett i spillertunellen etter kampslutt.

HAVNET I MUNNHUGGERI: NFF bekrefter at Ole Selnæs havnet i munnhuggeri med dommeren i spillertunellen etter kampen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
HAVNET I MUNNHUGGERI: NFF bekrefter at Ole Selnæs havnet i munnhuggeri med dommeren i spillertunellen etter kampen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BAKU / OSLO(Dagbladet): Carsten Skjelbreid i Max-studioet overrasket nok mange nordmenn da han etter kampen mellom Tyskland og Tsjekkia opplyste om at Ole Selnæs skal ha fått et rødt kort av dommerteamet etter tapet mot Aserbajdsjan.

Det skal ha gått hett for seg i spillertunellen etter kampen, men at Selnæs skal ha fått rødt kort er foreløpig ikke bekreftet.

- Vi ble gjort oppmerksom av dommeren om at det blir et tema i rapporten. Den har vi ikke fått ennå, sier Svein Graff til Dagbladet på flyplassen i Aserbajdsjan.

- Selnæs bekrefter at det var munnbruk mot dommeren knyttet til skuffelse over resultatet og dommerens prestasjoner.

Rapporten leveres i morgen

Assistenttrener Martin Foyston skal også ha vært involvert i episoden.

- Foyston var også involvert i munnbruk mot dommeren etter kampen. Det skal også ha skjedd i spillertunnelen, sier Graff.

Hva resultatet av denne episoden blir er ennå vanskelig å si da dommerrapporten ikke blir levert før i morgen. Det er da de eventuelle konsekvensene blir kjent.

La skylda over på dommerne

Ole Sælnes viste klart og tydelig i intervju med Max at han ikke var fornøyd etter kampen mot Aserbajdsjan.

St. Etienne-spilleren var direkte involvert i 1-0-scoringen til hjemmelaget, da han åpenbart burde ha stoppet Agabala Ramazanov etter elleve minutter, men tok ingen selvkritikk.

Isteden la han skylda over på dommerne.

- Siden jeg blir spurt, må jeg si at det (dømmingen) er noe av det dårligste jeg noen gang har opplevd, uten at vi skal skylde på det. Vi burde ha vunnet uansett, sa Selnæs, som kommenterte Aserbajdsjans scoring slik:

- Dommeren gir dem et frispark ut av ingenting. Det var det nærmeste de kom en sjanse i løpet av 90 minutter, sa han.

Kastet gjenstander i garderoben

Også i garderoben skal det ha vært rasende stemning etter kampen. Det fortalte flere av de norske spillerne til Dagbladet i pressesonen.

- Folk var fly forbannet og sparket til alt. Det ble også kastet en del ting. Det var en del følelser som skulle ut, sier midtstopper Stefan Strandberg til Dagbladet.

De norske spillerne kom ut av garderoben over tre kvarter etter kampslutt.

- Det skal mye til å komme til VM-sluttspillet nå. Etter prestasjonen i dag har vi heller ikke noe der å gjøre, sier kaptein Per Ciljan Skjelbred.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer