Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

PSG reddet ett poeng mot St. Etienne

Selnæs' St. Etienne rystet PSG. På overtid kom det bitre selvmålet

Ole Selnæs og Saint-Étienne var på mot seier mot Paris Saint-Germain i Ligue 1 fredag, men serielederen kom tilbake på overtid og sikret 1-1 med én mann utvist.

SLET: St. Etienne var på vei mot en sjokkseier mot PSG. Så scoret de selvmål tre minutter på overtid... Her reagerer Lassana Diarra etter en takling. Foto: REUTERS/Jean-Paul Pelissier
SLET: St. Etienne var på vei mot en sjokkseier mot PSG. Så scoret de selvmål tre minutter på overtid... Her reagerer Lassana Diarra etter en takling. Foto: REUTERS/Jean-Paul Pelissier Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rémy Cabella var i sentrum på Stade Geoffroy-Guichard fredag. Først sendte 28-åringen Saint-Étienne i ledelsen i det 17. minutt, før han misbrukte et straffespark etter 31 minutter.

PSGs synder i forkant av straffesparket var Presnel Kimpembe, som pådro seg gult kort. Vondt ble til verre for 22-åringen da han fikk sitt andre gule kort kun ti minutter senere. Serieleder PSG måtte dermed spille hele andre omgang med én mann mindre.

Selnæs og co. var på vei til å påføre PSG kun sesongens tredje tap, men på overtid satt utligningen. Mathieu Debuchy ble kreditert selvmålet som ga 1-1.

Selnæs spilte hele kampen for hjemmelaget, og pådro seg et gult kort i andre omgang.

Paris Saint-Germain har allerede sikret seriegull i Frankrike, mens Saint-Étienne er nummer ni på tabellen med 43 poeng etter fredagens kamp.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!