DUELL: Ole Selnæs i duell med Neymar. Trønderen stoppet brasilianeren mange ganger i løpet av oppgjøret mellom PSG og Saint-Etinne. Vertene ble imidlertid for sterke til slutt. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
DUELL: Ole Selnæs i duell med Neymar. Trønderen stoppet brasilianeren mange ganger i løpet av oppgjøret mellom PSG og Saint-Etinne. Vertene ble imidlertid for sterke til slutt. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFEVis mer

Ligue 1: PSG - Saint-Etienne

Selnæs stoppet Neymar gang på gang. Så smalt det fra PSGs superstjerner

Paris Saint-Germain ble for sterke for Saint-Étienne.

  • Paris Saint-Germain - Saint-Etienne 3-0 (1-0)

(Dagbladet): Ole Selnæs sto overfor den ultimate utfordringen da hans Saint-Étienne besøkte Neymar og PSG fredag kveld.

Brasilianeren ble tidligere i sommer tidenes dyreste fotballspiller, og driblefanten har levert varene så langt i Frankrike. Med tre mål på de tre første kampene av årets sesong, var det naturlig at gjestene fra Saint-Étienne gjorde alt for å stoppe Neymar.

Og i løpet av kampens fem første minutter stoppet Selnæs PSG-kanten kontant tre ganger, noe også bror Erik Selnæs fikk med seg:

Toppscorer Cavani

Uheldigvis for trønderen og resten av lagkameratene har Paris flere offensive stjerner av verdensklasse. Etter 20 minutter ble Edinson Cavani revet ned i 16-meteren, og dommeren blåste for straffespark. Den omsatte uruguayaneren selv i scoring. Hans fjerde mål for sesongen.

Både PSG og Saint-Étienne sto med full pot etter tre runder, og gjestene hang godt med i kampens første 45 minutter. Mye takket være en god kamp av den norske landslagsspilleren.

STJERNER: Edinson Cavani og Neymar skapte problemer for Saint-Etiennes forsvar. Foto: AP Photo/Kamil Zihnioglu
STJERNER: Edinson Cavani og Neymar skapte problemer for Saint-Etiennes forsvar. Foto: AP Photo/Kamil Zihnioglu Vis mer

Fem minutter etter pause smalt det imidlertid igjen fra hovedstadsklubben. Nevnte Neymar slo frisparket inn i feltet til landsmann Marquinhos, som igjen brystet ballen videre til brasilianskfødte Thiago Motta. Fra kloss hold hadde midtbanespilleren få problemer med å doble ledelsen.

PSGs stjernegalleri fortsatte å presse på for flere scoringer, og like før full tid sørget Cavani for en 3-0 seier til pariserne. Det var hans femte scoring for sesongen, og dermed topper han toppscorerlista sammen med Monacos Radamel Falcao.

Neste runde tar Saint-Étienne og Selnæs imot Angers. PSG skal møte Metz.