Selv Eggen kan ikke hjelpe nå

Det er ikke prosessen, samtaler med Eggen, et godt innhopp og høy moral med ti mann som redder Eirik Horneland. Taper Rosenborg i Bergen er han ferdig.

LIDER MED LAGET OG TRENEREN: Nils Arne Eggen var på Lerkendal denne torsdagskvelden. I første omgang så han Bodø/Glimt spille den fotballen Rosenborg skal spille. Han så også at Rosenborg ikke er i nærheten av det som en gang var. Der laget er nå hjelper det ikke en gang med den gode samtalen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
LIDER MED LAGET OG TRENEREN: Nils Arne Eggen var på Lerkendal denne torsdagskvelden. I første omgang så han Bodø/Glimt spille den fotballen Rosenborg skal spille. Han så også at Rosenborg ikke er i nærheten av det som en gang var. Der laget er nå hjelper det ikke en gang med den gode samtalen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Rosenborg-Bodø/Glimt 2–3 (0–1)

ET 20 MINUTTER langt skippertak med innhopper Anders Trondsen i spissen gjør ikke situasjonen verken bedre eller lettere for Eirik Horneland.

Hadde snuoperasjonen fra 0–1 til 2–1 holdt hele veien inn hadde treneren fått fotfeste.

Med 2–3 etter Bodø/Glimts sluttspurt reiser han til Bergen hengende i en meget tynn tråd.

ROSENBORG 2020 ER mest som Rosenborg 2019. Laget prøver, men får det ikke til. Eirik Horneland står i stormen, men snakker i de samme vendingene. Han får det heller ikke til. Og i kulissene lusker makta og styreleder Ivar Koteng, akkurat som i fjor.

Han får det I hvert fall ikke til

Rosenborg har egentlig ikke tatt et eneste skritt i riktig retning siden Kåre Ingebrigtsen fikk sparken i 2018.

Alt de prøver for å bringe det som en gang var tilbake, blir feil.

AT EIRIK HORNELAND har det sportslige ansvaret er ingenting å lure på. Han er trener. Det er hans jobb å få laget tilbake på skinnene. Det har vært hans jobb siden han overtok et lag som vant The Double i 2018, titler vunnet med vikar (Rene Coolen) på bølgen av Kåre Ingebrigtsens og Erik Hoftuns virke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer