SLITER: Manchester United-manager David Moyes sliter, men mener også at Sir Alex Ferguson hadde slitt i hans situasjon. Foto: EPA/Peter Powell/NTB Scanpix
SLITER: Manchester United-manager David Moyes sliter, men mener også at Sir Alex Ferguson hadde slitt i hans situasjon. Foto: EPA/Peter Powell/NTB ScanpixVis mer

- Selv Ferguson hadde slitt med dette laget

David Moyes møter motstand fra supporterne.

(Dagbladet): Manchester United-manager David Moyes blir bare mer og mer upopulær blant supporterne.

Blant annet kan det hende Moyes får beskjeden fra himmelen under dagens kamp mot Aston Villa på Old Trafford. For fansen ønsker nemlig å leie et fly  med budskapet «Wrong One - Moyes Out».

Budskapet er et klart svar på banneret som henger på Stretford End, den ene kortsiden på Old Trafford. Banneret har et bilde av David Moyes og teksten «The chosen one» - den utvalgte - og henspiller på at managerlegenden Alex Ferguson selv var med å utpeke Moyes som sin etterfølger.

- Ferguson hadde slitt Men nå sier Moyes at selv legenden Ferguson ville slitt med laget, melder Daily Telegraph.

- Folk er klar over at dette er et lag med aldrende spillere, så jeg mener det ville vært en tøff sesong uansett hvem som ledet laget, sier Moyes.

- Og jeg tror faktisk at dersom Sir Alex hadde vært her i år, ville det vært vanskelig for han også. Og jeg er sikker på at han er klar over det.

Skryter av fansen Selv om Moyes blir stadig mer upopulær blant supporterne, skryter han av dem for forståelsen de har vist ham.

- Jeg synes Manchester United-supporterne har vært bedre enn på mange år. De forstår at det er en endring fra en fantastisk manager som var her i 25 år, og en slik endring vil alltid være vanskelig, sier Moyes.

- Overalt hvor jeg går, får jeg god støtte fra Manchester United-supportere. Torsdag kveld var jeg med på en middag for Darren Fletcher, og de supporterne som var der sa «Kjør på videre. Vi forstår akkurat hvilken situasjon klubben og laget er i».

VILLE SLITT: David Moyes mener managerlegenden Alex Ferguson også hadde slitt. Foto: AFP Photo/Ian Kington/NTB Scanpix
VILLE SLITT: David Moyes mener managerlegenden Alex Ferguson også hadde slitt. Foto: AFP Photo/Ian Kington/NTB Scanpix Vis mer

- De var veldig støttende, og hver gang jeg har vært på Old Trafford har publikum vært fantastisk. Så jeg ser det annerledes enn mange andre, hevdet Moyes.

- Mer motivert enn noen gang Under en pressekonferanse i går sa Moyes sier han aldri har hatt et sterkere ønske om å snu ting rundt på Old Trafford og føre Manchester United tilbake til toppen av engelsk fotball enn akkurat nå.

- Jeg må si at jeg er mer motivert for å lykkes enn noen gang, og jeg ønsker å komme i en bedre posisjon enn vi er nå. Jeg tror virkelig at vi kan klare det.

- Vi har en stor klubb, og det gir oss sjansen til å gjøre nettopp det på grunn av menneskene og spillerne vi kan trekke til klubben. Det kommer bare til å ta litt tid å løse problemene, sa Moyes.

BEDRE TIDER: Her sitter Manchester United-manager David Moyes (t.v) foran et bilde der tidligere manager Alex Ferguson feirer under bedre tider for klubben. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
BEDRE TIDER: Her sitter Manchester United-manager David Moyes (t.v) foran et bilde der tidligere manager Alex Ferguson feirer under bedre tider for klubben. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer