Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Selv ikke dette gjør Tevez glad lenger

- Jeg nyter ikke å spille fotball.

SIER HAN KAN SLUTTE OM EN MÅNED ELLER FEM ÅR: Carlos Tevez sier han har mistet gleden med fotball. - Tanken slår meg: Hva skjer om jeg slutter med fotball så lenge jeg har det bra med livet mitt? sier argentineren. Her feirer han scoring mot Newcastle. Foto: AP Photo/Scott Heppell
SIER HAN KAN SLUTTE OM EN MÅNED ELLER FEM ÅR: Carlos Tevez sier han har mistet gleden med fotball. - Tanken slår meg: Hva skjer om jeg slutter med fotball så lenge jeg har det bra med livet mitt? sier argentineren. Her feirer han scoring mot Newcastle. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer

||| (Dagbladet): Det drøyer gjerne til utpå nyåret før spillere i Premier League begynner å klage på slitne kropper.

Carlos Tevez merker imidlertid kjøret allerede etter sju serierunder, for slitasjen har bygd seg opp over lang tid. Og har nådd et punkt der argentineren hevder han leker med tanken på å slutte.

- Jeg begynner å bli en voksen mann nå, og jeg har begynt å tenke litt. For eksempel er jeg mindre tolerant som person nå enn jeg var for noen år siden. Tanken slår meg: Hva skjer om jeg slutter med fotball så lenge jeg har det bra med livet mitt? Og jeg snakker ikke bare om å slutte på landslaget, men med fotball. For øyeblikket vet jeg ikke om det vil skje om en måned, et år, tre år eller fem år, sier Tevez i News of the World.

Koser seg ikke
26-åringen har startet samtlige seriekamper for Manchester City i høst, og scoret fem ganger. Sånn sett er det altså lite som minner om slitne bein og et umotivert hode.

Tevez insisterer likevel på at både han og familien merker konsekvensene av hva man må ofre for av å være fotballspiller på høyeste nivå. Og da hjelper det ikke verken med heltestatus blant fansen eller ukelønn på godt over millionen.

- Jeg ville elsket å kunne kose meg med fotballen. Jeg har spilt i England i fem år, og har ikke tilbrakt en eneste jul eller nyttårsaften med familien min. La én ting være klart, jeg nyter ikke livet som fotballspiller, sier Tevez.

Isfront?
Argentineren har tidligere klaget på at manager Roberto Mancini kjører spillerne for hardt på treningsfeltet. Etter 2-1-seieren over Newcastle sist helg skal de to også ha havnet i en heftig krangel i garderoben, etter at Tevez ga uttrykk for det han mente var en negativ taktikk.

Det spekuleres i at forholdet mellom spiller og manager ikke er spesielt godt, selv om Mancini har gitt spissen kapteinsvervet.

Inntrykket av en rift ble forsterket da Mancini før sesongen svarte slik på spørsmål om hvordan han ville håndtere temperamentet til nyervervelsen Aleksander Kolarov.

- Når jeg kan håndtere Bellamy og Tevez, bør det ikke bli noe problem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media