HAR TROA: Joe Hart gir ikke opp drømmen om å bli seriemester riktig ennå. Her redder han et straffespark i kampen mot Chelsea søndag. Den kampen vant Manchester City. Foto: REUTERS/Phil Noble
HAR TROA: Joe Hart gir ikke opp drømmen om å bli seriemester riktig ennå. Her redder han et straffespark i kampen mot Chelsea søndag. Den kampen vant Manchester City. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

- Selv med èn kamp igjen, og vi er 12 poeng bak, vil vi fortsette å tro

Joe Hart gir ikke opp håpet om serietittelen riktig ennå.

Manchester City-keeper Joe Hart er så lysten på et nytt seriegull at han ikke vil la enkel matematikk komme i veien for drømmen.

- Selv om det er én kamp igjen og vi er 12 poeng bak, vil vi fortsette å tro. Det må vi. Vi må fortsette å kjempe, for man vet aldri hva som kan skje, sa han til lokale medier tirsdag.

Siden det er tre poeng for seier i engelsk fotball, vet vel de fleste hva som vil skje dersom Manchester United er 12 poeng foran med en kamp igjen å spille. Da får serietrofeet kjøre i åpen buss gjennom Manchesters gater med United-spillerne.

Heldigvis for Hart har City hele 11 kamper til å ta igjen de 12 poengene Manchester United er foran. Det er langt fra lett, men iallfall matematisk mulig.

- Det blir veldig vanskelig, men vi skal gjøre et godt forsøk, sier Hart.

(NTB)