Cupfinalen 2018

Selv når Rosenborg ikke er veldig gode er de klart best i Norge

Norsk fotball har fått et alvorlig problem. Selv når Rosenborg er ganske middels er det ingen som er i stand til å slå dem.

USLÅELIGE: Rosenborg er cupmestere for 12. gang i klubbens historie. På de fire siste årene har Norges største og beste klubb vunnet The Double tre ganger. Kaptein Mike Jensen har løftet alle trofeene. Her løfter han det forløpig siste. Foto: NTB/Scanpix
USLÅELIGE: Rosenborg er cupmestere for 12. gang i klubbens historie. På de fire siste årene har Norges største og beste klubb vunnet The Double tre ganger. Kaptein Mike Jensen har løftet alle trofeene. Her løfter han det forløpig siste. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Rosenborg-Strømsgodset 4–1 (2–1)

ULLEVAAL (Dagbladet): Den tredje dobbelttriumfen på fire år i en sesong der Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun fikk fyken midtveis, og der styreformann Ivar Koteng har rynket mye på nesa før han til slutt klarte å skjelle ut kvaliteten på eget lag etter semifinalen mot Start på Lerkendal, er med en Europa League-kamp igjen enden på visa for Rosenborg 2018.

Det er ikke nødvendigvis ro, orden og god fotball som fikser det for Rosenborg.

Det er vanen.

PLUSS LITT HJELP fra dem som snakker om å klå dem, ønsker å klå dem, prøver å klå dem, men som dessverre ikke er i nærheten når alt kommer til alt. Som Molde på Lerkendal i serierunde fire da en borteseier ville åpnet et hav på ti poeng mellom MFK og RBK. Som Brann i Bergen da det handlet om seriegullet i runde 27. Eller som Strømsgodset denne første søndagen i advent da det handlet om en cuptriumf og Europa 2019.

De var ikke i nærheten.

Straffesparkene de mener de skulle hatt, men ikke fikk, kjemperedningen til André Hansen eller flaksescoringen til Nicklas Bendtner i sekundene etter Super-Hansens benparade til tross, goalen som tok finalen utenfor deres rekkevidde – de var egentlig ikke i nærheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer