- Selv om jeg hadde flydd rundt som Clark Kent, ville jeg ikke fått spille

Given får forlate City i januar.

BENKET: Joe Hart har overtatt rollen som førstekeeper på City of Manchester Stadium, og Shay Given er henvist til benken. Nå kan sistnevnte bli leid ut i januar. Foto: Scanpix
BENKET: Joe Hart har overtatt rollen som førstekeeper på City of Manchester Stadium, og Shay Given er henvist til benken. Nå kan sistnevnte bli leid ut i januar. Foto: ScanpixVis mer

||| (Dagbladet): • Wigan - Manchester City 0-2

Med Joe Hart som sitt nye førstevalg er Shay Given er henvist til benken.

- Det er veldig, veldig frustrerende. Til tross for hvor bra jeg gjør det på treningsfeltet får jeg ikke spille når helgen komme. Om jeg flyr rundt som Clark Kent i målet får jeg likevel ikke spille. Det er demoraliserende, sier den tidligere Newcastle-keeperen i et intervju med Sunday Times.

Nå åpner Manchester City-manager Roberto Mancini for å la sisteskanse forlate klubben i januar. — Jeg har stor respekt for Shay, og fortalte ham om (keeper)situasjonen før overgangsvinduet stengte. Jeg sa til ham «Shay, du kan velge. Jeg håper du blir her, men jeg vil respektere din avgjørelse. Dersom du ønsker, så kan du forlate klubben».

- Han valgte å bli, og fram til januar må han bli her, sa Mancini etter søndagens 2-0-seier borte mot Wigan. Italieneren krever at sisteskansen er topp skjerpet selv om Joe Hart er førstevalget på Eastlands denne sesongen. — Jeg forstår hans frustrasjon, men jeg trenger at Shay blir her og gir 100 prosent. I januar, dersom han bestemmer seg for å dra, så vil jeg respektere hans beslutning, fortsatte den tidligere Sampdoria-spilleren.

Given utelukker ikke et klubbskifte i januar.

- Vi får se hva som skjer. Jeg har aldri sagt jeg vil forlate City, jeg trorklubben som vil gjøre store ting fremover og jeg vil være en del av det. Men jeg vil også spille fotball.

(NTB/Dagbladet)