HØYT UT PÅ BORTEBANE: Ole Gunnar Solskjær (t.v.) og Petter Northug trakk fullsatt sal i Molde i dag. Som i Tippeligaen 2013 var det trønderen som var på offensiven. Foto: Espen A. Istad / Studio Istad
HØYT UT PÅ BORTEBANE: Ole Gunnar Solskjær (t.v.) og Petter Northug trakk fullsatt sal i Molde i dag. Som i Tippeligaen 2013 var det trønderen som var på offensiven. Foto: Espen A. Istad / Studio IstadVis mer

Selv Solskjær lo av Northugs frekke Molde-vits

- Vet du hva som er forskjellen på Molde og en vits?

MOLDE (Dagbladet):

- Vitsen har som regel et poeng, fleipet Petter Northug med Ole Gunnar Solskjær foran en fullstappet sal i Rica Seilet i Molde.

Solskjær tok Northugs vits med fatning og smilte mens latteren runget i salen.  

Da Dagbladet snakket Solskjær og Northug på egen hånd, utdypet Molde-manageren hva han mente om Northug-vitsen:

- Hmm... Vi må takle slike vitser vi nå. Den var bra, den. Du tar rosen når du vinner og litt ris når du ligger etter, smilte en rolig Solskjær.  

- Heller 42 enn 2
VM-speaker Kjell Erik Kristiansen ledet seansen mellom skistjerna og United-legenden i Molde tirsdag formiddag. Temaet for seminaret var «vinnerskaller».    

- Det finnes ikke et annet resultat enn å vinne for meg. Det er et nederlag å bli nummer to. Da er det bedre å bli nummer 42, sa Northug.

- Du kan tape på en god måte, men du skal ikke være en god taper, repliserte Solskjær.    

Ikke kjekt
Ole Gunnar Solskjær innrømmet også at han har sett bedre dager med sitt Molde, som ligger sist i Tippeligaen med null poeng.  

- Vi har det ikke kjekt nå. Men det er noe vi må takle. Vi har ikke planlagt å ligge der vi gjør nå, men det er lenge, lenge igjen, sa Solskjær.

Og advarte samtidig både Rosenborg og de andre konkurrentene i Tippeligaen:

- Vi tar det steg for steg og så vil de andre se seg bak skuldra etter hvert, sa Solskjær, som bedyret at han sov godt om nettene.

- Jeg sover godt. Fortsetter vi å gjøre de riktige tingene, så vil det gå bra. Situasjonen vi er i er en mental test og så handler det om hvordan du reagerer, sa Solskjær.

Nytt Northug-stikk
Rosenborg-fan Petter Northug følger Tippeligaen godt og fleipet mer med Solskjær da Molde ble tema.

- Det blir spennende å følge Tippeligaen. Rosenborg virker veldig gode. Men det blir viktig å følge bunndramaet også, sa Northug og kikket glisende bort på Solskjær.