Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Selvfølgelig blir du sint

Ole Gunnar Solskjær legger ikke skjul på at det er tungt å svelge dårlige resultater.

TØFF PERIODE: Det har ikke gått på skinner for Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og resten av Manchester United denne sesongen. Foto: NTB Scanpix
TØFF PERIODE: Det har ikke gått på skinner for Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og resten av Manchester United denne sesongen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Manchester United gikk på en smell mot West Ham i ligaen (0-2), mente Roy Keane at kunne se i øynene til Solskjær at han var sint.

Solskjær har tidligere uttalt at har en sinna side, og innrømmer overfor Sky Sports at Keane hadde rett.

- Hvorfor skal du ikke være sint når du taper en kamp? Selvfølgelig er du sint innvendig. Det er en ting; du setter press på deg selv, og du liker konkurranse. Jeg ønsker å vinne på hver eneste trening. Jeg ønsket å slå Roy (Keane) i kortspill på lagbussen! Men jeg viser det ikke til alle, sier Solskjær i et eksklusivt intervju med Sky Sports.

Solskjær tror ikke alle klarer å se hva han kjenner innvendig.

- Kanskje de som kjenner meg best vil se hva jeg føler. Jeg kan ikke vise det, jeg styrer på min måte, jeg leder spillerne på min måte, og jeg leder disse spillerne på den måten jeg mener er riktig, og det som blir sagt i garderoben blir sagt der, og det blir der, sier nordmannen.

- Bekymret

Dagbladets kommentator, Morten Pedersen, skrev følgende etter tapet i London:

«Du ser det på Ole Gunnar Solskjær når han er virkelig bekymret. For ikke å si rådvill. Ansiktsuttrykket på vei ut av London Stadium bar med seg begge deler. Hvilket er til å forstå, gitt skadesituasjonen, tabellsituasjonen og alle de spillemessige manglene og problemene laget sliter med og ikke klarer å løse. Ole Gunnar Solskjær er i trøbbel. Og han vet det.»

Manchester Evening-News journalist Samuel Luckhurst mener Solskjær ser sliten ut. Det påpekte han etter 1-1 mot Rochdale i Ligacupen.

- Rochdale-trener Brian Barry-Murphy var elegant antrukket i en hettegenser og trange bukser - og med kastanjebrunt hår. Han er bare fem år yngre enn Solskjær, men aldersforskjellen så mye større ut. På samme måte som David Moyes, ser Solskjær 10 år eldre ut på bare 10 måneder, skrev Luckhurst.

- Åpen kamp

Solskjær og Manchester United får stadig flere kritikere, samtidig som mange også gir sin støtte til nordmannens prosjekt.

Manchester United møter Arsenal på Old Trafford mandag kveld. Det er en kamp de røde sannsynligvis må vinne for å unngå kritiske overskrifter i uka som kommer.

- Jeg tror det blir en åpen kamp, to lag som ønsker å angripe, og den neste kampen er alltid en perfekt mulighet til å vise seg fram. Alle kampene her er en kamp du ønsker å vinne, og må vinne. Vi ser fram til det. Jeg har sett Unai Emery over mange år, og når det gjelder valg av formasjon kan han komme med hva som helst, han kjenner til alt, sier Solskjær.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media