Jens Petter Hauge

Selvfølgelig er han god nok for Norge

Jens Petter Hauge var Eliteseriens største salgsobjekt før møtet med AC Milan. Når vi skriver 5. oktober er han solgt til en klubb i en av de store ligaene.

LANDSLAGSSPILLER TIL UKA: Jens Petter Hauge plaget alle Milan-spillerne som kom i hans vei, Sandro Tonali. Om ikke Lars Lagerbäck tar ut Glimt-kanten i den neste landslagstroppen er det tjenesteforsømmelse. Foto: Luca Bruno / AP / NTB
LANDSLAGSSPILLER TIL UKA: Jens Petter Hauge plaget alle Milan-spillerne som kom i hans vei, Sandro Tonali. Om ikke Lars Lagerbäck tar ut Glimt-kanten i den neste landslagstroppen er det tjenesteforsømmelse. Foto: Luca Bruno / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • AC Milan – Bodø/Glimt 3–2 (2–1)

BODØ/GLIMT ER UTE av Europa etter et realt forsøk mot overmakta, men for Jens Petter Hauge (20) åpnet Milan-kampen døra for mer internasjonal A-lags fotball denne høsten.

Lars Lagerbäck har fått beskjed om at det gutten gjør med letthet på Aspmyra, det gjør han like bra på San Siro.

FORSPILLET TIL BODØ/GLIMTS 1–0 scoring var klassisk Jens Petter Hauge. Først rykket og finta som åpnet og parkerte Milans forsvar. Så den skreddersydde og målgivende pasningen til Kasper Junker. Og 3–2 scoringa, den han hamret i mål etter en god bevegelse og mottak i mellomrommet, for ikke å snakke om pasningen han serverte Ulrik Saltnes på overtid – alt dette pluss veldig mye mer tar i løpet av de neste ukene karrieren et langt steg videre.

Først til Norges A-tropp mandag til uka.

Deretter til en veldig mye større klubb enn Bodø/Glimt.

JENS PETTER HAUGE er på Lars Lagerbäcks radar, men ennå ikke inne i varmen. Grunnen til det er at han spiller i Eliteserien. Norges landslagstrener er ikke veldig begeistret for det øverste nivået i Norge, og stoler derfor ikke på Eliteserien som kvalitetsbarometer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer