I GANG MED NYTT ÅR: Egil Drillo Olsen skal ta ut sin andre tropp for året.   FOTO: HENNING LILLEGÅRD / DAGBLADET.
I GANG MED NYTT ÅR: Egil Drillo Olsen skal ta ut sin andre tropp for året. FOTO: HENNING LILLEGÅRD / DAGBLADET.Vis mer

- Selvfølgelig er Ruben god nok

Hvilke unggutter får sjansen av Drillo? Følg uttaket fra kl. 12!

||| • Dagbladet følger Drillos uttak fra Ullevaal i sportsstudio kl. 12!

(Dagbladet): I dag presenterer landslagssjef Egil Drillo Olsen troppen som skal møte Montenegro og Ukraina på Ullevaal 29. mai og 2. juni.

Det er varslet at flere unggutter fra hjemlig serie vil få sjansen av sjefen, og uansett alder mangler det hvertfall ikke kandidater som har lyst.

Magne Hoseth sa til TV 2 etter 1-4 for Viking i går kveld at han fortjener en plass på landslaget, og får støtte av Molde-sjef Kjell Jonevret.

VIL MED: Magne Hoseth mener han fortjener en plass.Foto: Håkon Eikesdal
VIL MED: Magne Hoseth mener han fortjener en plass.Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

- Magne har vært jevnt god i år, og det vet også Drillo. Magne er den spilleren i Molde som har tatt mest ansvar og stått opp for oss i år, sier Jonevret.

- Jenssen aktuell
Itromso.no mener på sin side å vite at Ruben Yttergård Jenssen er aktuell, mens flere har lansert TIL-lagkamerat Hans Åge Yndestad som et godt alternativ til Morten Gamst Pedersen på venstrekanten.

- Selvfølgelig er Ruben god nok. Det er jo blitt sagt at man skal teste unggutter, så Ruben er helt sikkert aktuell, sier Tom Høgli, som høyst sannsynlig står på lista Drillo leser opp i formiddag.

- Det er naturlig at spillere på Norges beste lag er landslagsaktuelle. Men dette tenker jeg ikke på. Det kommer lenger fram i tid. For meg er det TIL for alle pengene, sier 22-årige Yttergård Jenssen selv.

VIF-unggutter?
I tillegg er det mange som forventer at Vålerengas unggutter snart skal få sjansen, hva med Mohammed Fellah, eller kanskje Harmeet Singh?

Og får Kristofer Hæstad muligheten igjen etter sesongstartens gode form?

AKTUELL? Ruben Yttergård Jenssen lanseres som en aktuell unggutt.Foto: SCANPIX/   
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
AKTUELL? Ruben Yttergård Jenssen lanseres som en aktuell unggutt.Foto: SCANPIX/ Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix Vis mer

Det eneste som er sikkert er at Riise-brødrene John Arne og Bjørn Helge ikke skal være med mot Montenegro, på grunn av lillebrors bryllup.

Følg med når Egil Olsen presenterer uttaket kl. 12!