- Selvfølgelig gjør de dette for å tjene penger

EM-stjernene beskyldes for kynisk «barnebursdag».

CHEESE: Fernando Torres var stolt som en hane etter at Spania vant EM-gull søndag. Med på feiringen hadde han kona Olalla og barna Leo og Nora. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
CHEESE: Fernando Torres var stolt som en hane etter at Spania vant EM-gull søndag. Med på feiringen hadde han kona Olalla og barna Leo og Nora. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Her viser fotballstjernene fram gullungene sine for hele verden under EM.

- Dette handler ikke om gode verdier, sier Trond Blindheim, ekspert på omdømme.

- Hvorfor skal de eksponere barna sine foran milliarder av mennesker? Selvfølgelig gjør de dette for å tjene penger, sier Trond Blindheim, rektor ved Markedshøyskolen, til Dagbladet.

Han og resten av Europa fikk med seg søndagens store «barnebursdag» på Olympiastadion i Kiev.

Full av småtroll Da dommeren blåste av EM-finalen mellom Spania og Italia, løp de spanske superstjernene bort til tribunen. En etter en løftet de ned barna sine.

Plutselig var hele banen full av småtroll med gode fotballgener. Fernando Torres lekte med barna sine Nora og Leo, Xabi Alonso ble tatt bilder av sammen med familien, mens Sergio Ramos holdt dattera si på skuldra.

- Gjør barnet til stjerne Europamester-pappaene er ikke alene om denne trenden. Italieneren Antonio Cassano kysset sønnen foran fansen etter semifinaleseieren mot Tyskland. Verden fikk også se barna til Nederland-stjernene Robin van Persie og Dirk Kuyt. Blant andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer